OnePlusYleinen

OnePlus julkaisee ensimmäisien joukossa Snapdragon 855 -puhelimen ensi vuonna

OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau on kertonut tällä viikolla Qualcommin Tech Summit -tapahtuman yhteydessä, että yhtiön tarkoituksena on julkaista ensimmäisten joukossa Snapdragon 855 -järjestelmäpiiriin perustuvan älypuhelimen. Qualcommin tuoreesta Snapdragon 855 -järjestelmäpiiristä voi lukea lisää täältä.

Laun ilmoitus siitä, että OnePlussan tulevassa puhelimessa käytetään markkinoiden uusinta järjestelmäpiiriä ei ole mitenkään erikoinen ilmoitus, sillä näin OnePlus on tehnyt jokaisen uuden puhelimensa kohdalla. Erikoista on kuitenkin se, että OnePlus haluaa olla ensimmäisten valmistajien joukossa, jotka julkaisevat Snapdragon 855 -puhelimen. OnePlus julkaisi marraskuussa OnePlus 6T -puhelimen ja uutta puhelinta odotetaan jo alkuvuodesta 2019, jos OnePlus haluaa olla yksi ensimmäisistä. Esimerkiksi Samsungilta odotetaan Snapdragon 855 -piiriin perustuvia Galaxy S10 -puhelimia jo helmikuun lopussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toinen samassa yhteydessä ilmoitettu uutinen on, että OnePlus on kertonut tuovansa Euroopassa myyntiin ensimmäisen 5G-yhteyksillä varustellun puhelimen Britanniassa operaattori EE:n kautta. OnePlussan 5G-puhelimen on kerrottu olevan varusteltu uudella designilla sekä nimeämisellä, joten kyseessä ei ole sama puhelin kuin alkuvuodesta julkaistavaksi odotettava ”OnePlus 7”, jossa on Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri. 5G-tekniikan takia tuleva puhelin on myös selvästi kalliimpi kuin OnePlussan aikaisemmat puhelimet. Pete Lau on kertonut, että 5G-puhelin voi maksaa jopa 200-300 dollaria enemmän kuin OnePlus 6T, jonka lähtöhinta on 549 euroa.

OnePlus tavoittelee Snapdragon 855 -piiriin perustuvan älypuhelimen julkaisua alkuvuodesta sekä ensimmäisen 5G-yhteyksillä varustellun puhelimen julkaisua Euroopassa. Molemmat uudet puhelimet tulevat olemaan OnePlussalle tärkeitä ja niiden odotetaan parantavan yhtiön myyntiä.

Lähde: PhoneArena.com

Päivitetty 6.12.2018 kello 13.35: Korjattu artikkelin sisältöä. OnePlus ei tuo ensimmäisenä Snapdragon 855 -puhelinta markkinoille, vaan on yksi ensimmäisistä, jotka käyttävät uutta järjestelmäpiiriä. 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus