AndroidOnePlusYleinen

OnePlus julkaisi tutun kiusoittelukuvan – paljastaa vähän OnePlus 6 -puhelimesta

OnePlus on julkaissut Twitter-tilillänsä vihjailevan kiusoittelukuvan, joka paljastaa myös tulevan OnePlus 6 -puhelimen vasemman kyljen. Kyseessä on varsin perinteinen kiusoittelukuva, sillä OnePlus 5T:n julkaisun alla saimme nähdä vastaavalla konseptilla tehdyn kuvan. Tällä kertaa kuvassa näkyy selvästi päällimmäisenä OnePlus 5T, jonka alapuolella on OnePlus 6.

Kuva ei siis paljasta juurikaan OnePlus 6 -puhelimesta, mutta ainakin yksi yksityiskohta kiinnittää huomion. Missä on OnePlussan tuttu Alert Slider -kytkin? Aikaisemmin kytkin on löytynyt OnePlussan puhelimissa vasemmasta kyljestä, mutta OnePlus 6:ssa sitä ei enää ole. Tarkemmin OnePlussan julkaisemia kuvia katsellessa käy ilmi, että Alert Slider tulee poikkeuksellisesti löytymään tällä kertaa oikeasta kyljestä. Syytä tähän muutokseen ei vielä tiedetä, mutta se selvinnee viimeistään julkaisun yhteydessä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 6 -puhelimeen odotetaan huhuissa varsin vaikuttavia ominaisuuksia ja yksi tärkeimmistä yksityiskohdista on Qualcommin Snapdragon 845 -tehosuoritin. Puhelimessa nähdään myös 8 gigatavua RAM-muistia ja 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhuttanein uudistus löytyy kuitenkin näytöstä, sillä OnePlus on vahvistanut puhelimen saavan näyttöloven aivan iPhone X -puhelimen tapaan.

Lähde: OnePlus (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android