AppleiOSYleinen

Apple julkaisi PRODUCT(RED)-versiot iPhone 8- ja iPhone 8 Plus -puhelimista

Apple on esitellyt uuden värivaihtoehdon iPhone 8 -puhelimista. Uusi värivaihtoehto kantaa nimeä PRODUCT(RED) ja kyseessä on rajoitettu erä, jonka kokoa ei kuitenkaan kerrota. Punaisista iPhone-tuotteista lahjoitetaan osa tuotoista tuttuun tapaan HIV- ja AIDS-ohjelmiin.

Ulkoisen toteutuksen osalta Apple on tällä kertaa kuunnellut kuluttajia ja yhdistänyt punaisen värityksen mustan näyttöpaneelin kanssa. Viime vuonna iPhone 7:n punaisessa väriversiossa oli valkoinen näyttöpaneeli, joka jakoi kuluttajien mielipiteitä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Saataville uudet iPhone 8- ja iPhone 8 Plus PRODUCT(RED)-versiot tulevat kahdessa muistiversiossa, joista halvempi on 64 gigatavua ja kalliimpi 256 gigatavua. Halvimmillaan punaisen iPhone 8 -puhelimen voi saada Yhdysvalloissa 699 dollarilla. Applen tiedotteen mukaan Suomi ei ole ensimmäisien maiden joukossa saamassa uutta väriä, mutta valikoiduissa maissa tilaukset alkavat huomenna 10. huhtikuuta. Mielenkiintoista kuitenkin on, että Applen Suomen sivu ilmoittaa uuden värivaihtoehdon tulevan tilattavaksi 10. huhtikuuta lähtien.

Lähde: Applen lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple