OnePlusYleinen

OnePlus julkistaa uutuuksia 27. kesäkuuta – Tulossa Ace 3 Pro -puhelin jättiakulla, Pad Pro -tabletti, älykello ja kuulokkeet

OnePlus Ace 3 Pro

OnePlus järjestää suuren uusien tuotteiden lanseeraustilaisuuden kotimaassaan Kiinassa 27. kesäkuuta. Luvassa on vähintään neljä uutta tuotetta, joista tärkein on OnePlus Ace 3 Pro -älypuhelin. Lisäksi ekosysteemi tulee laajenemaan kolmessa tuotekategoriassa.

Ace 3 Pro tulee olemaan nähtävästi Kiinan markkinoille suunnattu huipputason puhelin, joka on seuraaja viime vuonna julkaistulle Ace 2 Prolle. Kyseessä on jotain OnePlus 12R- ja OnePlus 12 -puhelimien väliltä, mutta siinä on silti mielenkiintoisia kehitysaskelia erityisesti akun osalta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on nimittäin varustelemassa tabletin 6100 milliampeeritunnin akulla, joka on suurempi kuin yhtiön puhelimissa koskaan aikaisemmin. Akku perustuu pii-hiili-teknologiaan, joka mahdollistaa suuremman energiatiheyden. Akun kerrotaan olevan silti 3 prosenttia pienempi kuin tavallinen 5000 milliampeeritunnin akku, mutta tarjoaa silti kapasiteettia 1100 milliampeerituntia enemmän.

Ace 3 Pron latauksen pitäisi tapahtua 100 watin teholla, jolloin lataus onnistuu tyhjästä täyteen 36 minuutissa. Lisäksi OnePlus Ace 3 Pro tulee saamaan Qualcommin tehokkaimman Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiirin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samaan aikaan OnePlus on kertonut julkistavansa uuden OnePlus Pad Pro -tabletin, joka laajentaa tablettimallistoa OnePlus Pad- ja Pad Go -tablettien yläpuolella. Tablettia odotetaan julkaistavaksi vihreässä ja harmaassa värissä.

OnePlus Pad Pro saisi myös Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiirin sekä 8, 12 tai 16 gigatavua RAM-muistia ja 128, 256 tai 512 gigatavua tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tuotevalikoiman kerrotaan laajentuvan myös uudella OnePlus Watch -älykellolla, josta on jaettu kuvia vihreässä ja mustassa värissä. Lisäksi Kiinassa esitellään OnePlus Buds 3 -kuulokkeet, jotka on myynnissä jo globaalisti. Kuulokkeista on tulossa uusi vihreä väri.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus