OnePlusYleinen

OnePlus julkisti matkalaturin 100 watin pikalatauksella ja 12 000 milliampeeritunnin akulla – Hinta alle 40 euroa

OnePlus 100 W Super Flash -matkalaturi.

OnePlus on julkistanut Kiinan markkinoille uuden matkalaturin, joka nähtiin OnePlus Ace 3 Pro -puhelimen, OnePlus Pad Pro -tabletin ja OnePlus Watch 2 eSIM -älykellon rinnalla. Aikaisemmin OnePlus esitteli myös globaaleille markkinoille yhteisön avulla kehitetyn matkalaturin.

Matkalaturin akun kapasiteetti on 12 000 milliampeerituntia ja sen avulla voidaan ladata muita laitteita jopa 100 watin teholla. OnePlus on kertonut esimerkiksi uuden OnePlus Ace 3 Pro -puhelimen suuren 6100 milliampeeritunnin akun latautuvan sen avulla 17 minuutissa jopa 60 prosenttiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus kertoo laitteen olevan yhteensopiva yleisten latausprotokollien kanssa, joiksi on lueteltu ainakin PD, PPS sekä QC, joten sen avulla voi ladata puhelimien ohella myös tietokoneita, kelloja, kuulokkeita ja tabletteja. Matkalaturilla voi esimerkiksi ladata tietokoneita 45 watin teholla PD-standardilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Matkalaturia voidaan ladata itsessään 45 watin teholla. Tyhjästä täyteen sen pitäisi latautua vain 90 minuutissa. Ulkoisesti laturi on melko perinteinen ja siinä on USB-A- ja USB-C-liitännät. Mukana on myös ”hengittävä valo”, joka ilmoittaa akun tason ja sitä kaksoispainamalla pääsee matalavirtatilaan esimerkiksi älykellojen tai kuulokkeiden latausta varten.

OnePlus esitteli uutuuden kahdessa väriversiossa, jotka ovat vaaleanvihreä sekä hopea. Matkalaturilla hintaa on Kiinassa 299 juania, joka vastaa suoraan muunnettuna 38,45 euroa.

Lähde: OnePlus (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus