OnePlusYleinen

OnePlus Watch 2 -älykellosta esiteltiin eSIM-versio ilman WearOS-käyttöjärjestelmää – Myös OnePlus Buds 3 -kuulokkeista uusi väri

OnePlus Watch 2 eSIM

OnePlus on esitellyt Kiinassa uusien huipputason OnePlus Ace 3 Pro- ja OnePlus Pad Pro -laitteiden rinnalla myös päivityksiä ekosysteemituotteisiin. OnePlus Watch 2 -älykello sai parannellun version sekä OnePlus Buds 3 -kuulokkeista esiteltiin uusi väriversio.

OnePlus Watch 2 -älykellosta esiteltiin eSIM-tekniikan tarjoava versio. Kyseessä on muilta osin lähes tuttu älykello nykyisin markkinoilla olevan OnePlus Watch 2:n kanssa, mutta muotoiluun on tehty muutamia minimaalisia uudistuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kellotaulussa on pieni uudistus, sillä mukana kaksisävyinen toteutus, joka muistuttaa laivojen GMT-kronometrejä. Vastaava nähtiin jo Watch 2:n Nordic Blue -väriversiossa. Myös kellon ranneke on uudistunut ja saanut pintaansa erilaisen kuvioinnin.

Uutuuskello tarjoaa siis tutun 1,43 tuuman kokoisen AMOLED-näyttöpaneelin, Snapdragon W5 Gen 1 -järjestelmäpiirin, 2 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua tallennustilaa. Mukana on myös 500 milliampeeritunnin akku ja luvattuna on edelleen 100 tunnin akunkesto.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Merkittävin muutos nähdään käyttöjärjestelmässä, sillä OnePlus on luopunut nyt Googlen kehittämästä WearOS-versiosta. Käytössä on nyt enää ColorOS Watch 6 -ohjelmisto, jonka myötä tuki on saatu Android- ja iOS-laitteille. Samalla kellossa luovutaan Googlen käyttöjärjestelmän hyödyistä, kuten Google Pay -maksuista ja Google Play -sovelluskaupasta.

OnePlus Watch 2:n eSIM-versio esiteltiin mustassa Meteorite Black sekä vihressä Nebula Green -värissä. Hintaa kellolla on 1799 juania, joka vastaa 231 euroa. Toistaiseksi saatavuudesta Euroopassa ei ole tietoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Buds 3:n uusi vihreä väri.

Samalla OnePlus laajensi nykyisen OnePlus Buds 3 -kuulokkeen värivalikoimaa. Kuulokkeista on ollut aikaisemmin vain musta ja sininen väriversio, mutta nyt tarjolle tuotiin uusi vihreä väriversio. Tietysti väri on saatavilla vain Kiinassa. Lisätietoja kuulokkeista saa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus