OnePlusYleinen

OnePlus Pad Pro -tabletti esiteltiin Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiirillä sekä 144 hertsin näytöllä

OnePlus Pad Pro

OnePlus on esitellyt uuden tabletin, joka asettuu viime vuonna nähtyjen OnePlus Padin ja OnePlus Pad Gon yläpuolelle. Uusi OnePlus Pad Pro on huipputason laite, joka tarjoaa mielenkiintoisen kokonaisuuden. Valitettavasti julkistus on toistaiseksi tapahtunut vain Kiinassa, eikä globaalista saatavuudesta ole tietoa.

Uusi OnePlus Pad Pro tuo mukanaan 12,1 tuuman kokoisen IPS LCD -näyttöpaneelin, jossa on 2120 x 3000 pikselin tarkkuus, 144 hertsin virkistystaajuus, 900 nitin kirkkaus sekä 7:5-kuvasuhde. Näyttö tukee OnePlus Smart Stylus Pro -kosketusnäyttökynää. Tabletille tarjotaan myös näppäimistösuojakuorta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista vastaa Qualcommin tehokkain Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiri, joten pelit ja sovellukset toimivat laitteella sujuvasti. Akku on kooltaan 9510 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 67 watin teholla. OnePlus Pad Pro on saanut neljä kaiutinta, jotka luovat paremman äänikokemuksen.

RAM-muistia on tarjolla 8 tai 16 gigatavua (LPDDR5X) sekä sisäistä tallennustilaa 128 tai 512 gigatavua (UFS 4.0). OnePlus Pad Pro tarjoaa myös yhden kameran takaosassa sekä toisen etuosassa. Näiden tarkkoja tietoja ei kuitenkaan ole vielä kerrottu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöjärjestelmänä on Android 14, jonka päällä hyrrää ColorOS 14 -käyttöliittymä. OnePlus Pad Pron ohjelmistokokemusta on parannettu uusilla moniajotoiminnoilla, jotka ottavat kaiken hyödyn irti suuresta näytöstä.

Tabletti on saatavilla Kiinassa kahdessa väriversiossa, jotka ovat harmaa sekä vihreä. OnePlus Pad Pro on paksuudeltaan vain 6,49 millimetriä ja painoa on 584 grammaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Pad Pron 8 + 128 gigatavun versio maksaa 2899 juania, eli noin 373 euroa. Lisäksi tarjolla on 16 + 512 gigatavun versio 3799 juanin hintaan, joka vastaa 488 euroa.

Lähde: OnePlus (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus