OnePlusYleinen

OnePlus kertoi lisätietoja vanhempien OnePlus-puhelimien sekä Nord-malliston Android 11 -päivitysaikataulusta

OnePlus on kertonut tuoreessa foorumitekstissään uutta tietoa Android 11- ja OxygenOS 11 -päivityksen aikataulusta yhtiön vanhemmille puhelimille sekä Nord-mallistolle. OnePlus 8T oli syksyllä ensimmäinen Android 11 -puhelin, jonka jälkeen myös OnePlus 8- ja OnePlus 8 Pro -puhelimet on päivitetty tuoreeseen versioon. Vanhemmat puhelimet tulevat saamaan päivityksen pian, mutta tarkkaa päivämäärää ei ole tiedossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ensi viikolla OnePlus Nord -älypuhelin tulee saamaan ensimmäisen OxygenOS 11 -beetaversion, ja jos suurempia ongelmia ei löydy, niin päivitys tulee pian saataville yleisesti. OnePlus 7- ja OnePlus 7T -sarjan älypuhelimet tulevat myös saamaan tuoreen Android-version pian, ja alun perin OnePlus oli lupaillut päivitystä jo viime vuoden puolella. Havaittujen ongelmien jälkeen päivitys viivästyi, ja sitä koitetaan parasta aikaa korjata. Puhelimien suljettu Android 11 -beetatestaus on jo alkanut, ja pian pitäisi olla luvassa avoin beetaversio.

Tämän tarkemmin OnePlus ei avannut päivityksien aikataulua. Lisäksi OnePlus 6-, OnePlus 6T-, OnePlus Nord N10 5G- sekä OnePlus Nord N100 -puhelimet tulevat saamaan Android 11 -versiopäivityksen. Näiden osalta päivitysaikataulusta jaetaan myöhemmin tietoa.

Lähde: OnePlussan foorumi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus