YleinenZTE

ZTE tuo globaalisti myyntiin uuden vegaaninahkaisen version Axon 20 5G -puhelimestaan

ZTE on ilmoittanut tuovansa globaalisti tarjolle uuden väriversion Axon 20 5G -älypuhelimesta, joka on maailman ensimmäinen näytönalaisella etukameralla varusteltu puhelin. Uusi väriversio on keltainen Sunrise Yellow, joka nähtiin aikaisemmin jo Kiinan markkinoilla. Uusi väriversio tulee tarjolle mustan Midnight Black -väriversion kaveriksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Axon 20 5G -puhelimen uusi keltainen Sunrise Yellow -väriversio on valmistettu vegaaninahasta, jonka kerrotaan tarjoavan erinomaisen tuntuman sekä se on kestävämpi ja siihen ei jää sormenjäljet yhtä helposti kuin lasipintaan. Uusi väriversio tulee saataville 7. tammikuuta alkaen 449 euron hintaan ZTE:n oman verkkokaupan kautta globaalisti. Puhelin on tilattavissa myös Suomeen.

Teknisesti nyt uusi nahkainen versio on täysin samanlainen kuin jo myynnissä ollut musta väriversio. Puhelimessa on siis näytönalainen etukameratoteutus, suuri 6,92 tuuman OLED-näyttöpaneeli, Snapdragon 765G -järjestelmäpiiri, 4220 milliampeeritunnin akku sekä 30 watin pikalataus. Tarkemmin ZTE Axon 20 5G -puhelimeen voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme täältä.

Lähde: ZTE:n lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Ketään ei kiinnosta joku turhake ZTE.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen