OnePlusYleinen

OnePlus kertoi tulevan puhelimensa lataustekniikoista – mukana tehokas 65W langallinen lataus ja 50W langaton lataus

OnePlus jatkaa tuttua uutuuspuhelimien lanseerauksen pohjustusta kertomalla yksittäisiä tietoja laitteista. Tällä kertaa OnePlus on kertonut malliston kärkimallin, eli OnePlus 9 Pron lataustekniikoista. Jo viime vuonna OnePlus 8 Prossa nähtiin 30 watin langallinen ja langaton pikalataus, ja nyt uutuuspuhelimessa lataustekniikoiden on kerrottu olevan vieläkin parempia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 9 Prossa on vahvistettu olevan 65 watin langallinen pikalataus ja vastaavasti 50 watin langaton pikalataus. Langaton lataus on saanut suurimman harppauksen, sillä OnePlussan mukaan akku latautuu tyhjästä täyteen vain 43 minuutissa. Kyseessä kerrotaan olevan yksi markkinoiden nopeimmista langattomista lataustekniikoista.

Latausnopeuden OnePlus on pystynyt toteuttamaan Warp Charge 50 Wireless -tekniikassa jännitettä nostamalla ja samalla puhelimen kahdesta akusta koostuva rakenne latautuu 50 watin teholla. Yhtä akkua ladataan aina 25 watin teholla. OnePlus on kertonut ottaneensa myös langattomassa latauksessa syntyneen lämmön huomioon ja sitä pyritään vähentämään latauskelojen paksuutta suurentamalla sekä parantamalla jäähdytysjärjestelmää. OnePlus on myös uudistanut kokonaan langattoman latausalustan, jossa on nyt kaksi latauskelaa. Tämä mahdollistaa esimerkiksi laitteen asettamisen myös vaakatasoon latausalustalle.

OnePlus 9 ja OnePlus 9 Pro -puhelimissa on kerrottu olevan myös OnePlus 8T -puhelimesta tuttu langallinen 60 watin tehoinen Warp Charge 65T -pikalataus. Puhelimien sisuksissa olevia akkuja ladataan 32,5 watin teholla, joten yhteensä latausteho on 65 wattia. OnePlus on luvannut lataustekniikan avulla molempien uutuuspuhelimien latautuvan ainoastaan 29 minuutissa tyhjästä täyteen.

Tarkemmin OnePlus tulee kertomaan uutuuspuhelimistaan ensi viikolla 23. maaliskuuta järjestettävässä julkaisutilaisuudessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: OnePlussan foorumi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus