HMDNokiaYleinen

Nokia X20 -puhelimesta paljastui uusia yksityiskohtia – saamassa Snapdragon 480 5G -järjestelmäpiirin

Suomalaisen HMD Globalin on tiedetty kehittävän uusia 5G-yhteyksillä varusteltuja älypuhelimia ja nähtävästi myös Nokia-puhelimien nimeämiskäytäntö on menossa kokonaan uusiksi. HMD Global on jo aikaisemmin vahvistanut julkaisevansa uusia Nokia-puhelimia 8. huhtikuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Tällä kertaa tulevasta edullisemmasta Nokia-puhelimesta on saatu lisätietoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä on Nokia X20 -mallikoodilla tunnettu älypuhelin, joka on todennäköisesti sama laite kuin aikaisemmin vuotanut Nokia Quicksilver. Nyt suorituskykytesti Geekbench on paljastanut tietokannassaan Nokia X20 -mallinimen sekä laitteen muutamia tärkeimpiä yksityiskohtia. Listauksen mukaan puhelimessa olisi Qualcommin kehittämä alemman hintaluokan 5G-puhelimille suunnattu Snapdragon 480 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 6 gigatavua RAM-muistia. Lisäksi Nokia X20 tulee saamaan tuoreimman Android 11 -käyttöjärjestelmän.

Valitettavasti listaus ei paljasta puhelimesta juurikaan mitään muuta. Nokia X20 on kuitenkin tulossa pian ja siitä odotetaan HMD Globalin jopa edullisinta 5G-puhelinta. HMD Globalilta on huhuttu myös Nokia X10- ja Nokia G10 -puhelimia, jotka todennäköisesti ovat 4G-yhteyksiin rajoittuvia halvempia älypuhelimia. Todennäköisesti vielä ennen julkaisua puhelimista tullaan kuulemaan huhuja sekä näkemään mahdollisesti huhuja, jotka tarkentavat laitteiden tietoja.

Lähde: Geekbench (Nokia X20)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD