OnePlusYleinen

OnePlus-pomolta vahvistus: Edullisempi OnePlus 9R -älypuhelin julkaistaan ensi viikolla

OnePlus on vahvistanut esittelevänsä globaalisti uudet OnePlus 9 -malliston huippupuhelimet, eli OnePlus 9- ja OnePlus 9 Pro -mallit 23. maaliskuuta. Huhuissa on aikaisemmin puhuttu myös OnePlus 9R -puhelimesta, jonka julkaisun OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau on nyt vahvistanut. Puhelimen saatavuus jäänee kuitenkin hyvin rajalliseksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pete Laun mukaan puhelin kantaa nimeä OnePlus 9R ja se on ainoastaan tulossa tarjolle Intian markkinoilla. Puhelinta ei kannata odottaa myyntiin siis Euroopassa, eikä tämän myötä myöskään Suomessa. Valitettavasti Lau ei vielä paljastanut kovin paljoa tulevasta puhelimesta, mutta hän kuitenkin kertoi mitä puhelimelta kannattaa odottaa.

”OnePlus 9R:n kanssa katsomme vieläkin pidemmälle tuodaksemme saataville tasapainoisen puhelimen, jossa on uusinta tekniikkaa ja luokkansa johtava muotoilu, joka tarjoaa ylivertaisen käyttökokemuksen sekä nopean ja sulavan kokemuksen päivittäiseen käyttöön tai raskaaseen pelikäyttöön.”, kertoi OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau News18.com sivustolle.

Huhuissa OnePlus 9R -puhelimen on odotettu saavan Qualcommin tuoreen Snapdragon 870 -järjestelmäpiirin, joka on uudistettu versio viime vuoden Snapdragon 865 -huippupiiristä. Kyseessä pitäisi olla alemman lippulaivaluokan puhelin, jossa on 5G-yhteydet. Toistaiseksi kovin tarkkoja tietoja puhelimesta ei ole vuotanut, mutta nähtävästi kyseessä olisi hyvin lähellä OnePlus 8T -puhelinta oleva laite.

Lähde: News18.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus