AndroidOnePlusYleinen

OnePlus kutsuu käyttäjät kehittämään OxygenOS-käyttöliittymän ominaisuuksia

OnePlus haastaa fanit jakamaan parhaan sovellusideansa uudessa OxygenOS Product Manager Challenge -kilpailussa. Paras idea toteutetaan ja otetaan mukaan uuteen OxygenOS-versioon.

OnePlus avasi tänään kilpailun, jolla se etsii seuraavaa huippuominaisuutta OxygenOS-käyttöliittymäänsä. Faneille kilpailu on mainio tilaisuus päästä työskentelemään OnePlusin kanssa ja voittaa hienoja palkintoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on alusta asti keskittynyt parantamaan ihmisten elämää ja ratkomaan ongelmia viimeistelemällä tuotteensa huolellisesti. Avainasemassa on työskentely OnePlus-yhteisön kanssa. Tiivis yhteistyö takaa parhaan käyttökokemuksen. Koko OxygenOS-ohjelmisto on kehitetty yhdessä käyttäjien kanssa. Aiempia käyttäjiltä tulleita ehdotuksia ovat muun muassa pelitila, parannukset 3-portaiseen liukusäätimeen sekä uudet eleet. Nyt on aika löytää uusia ominaisuuksia.

Osallistumisaika alkoi 4.2. ja jatkuu 22.2. asti. Osallistua voi idealla, konseptilla tai keksinnöllä. OnePlusin ohjelmistokehitystiimi ottaa parhaan idean työstöön ja se tullaan näkemään tulevaisuudessa uudessa OxygenOS-versiossa. Idean jakanut pääsee myös seuraavan puhelimen lanseeraukseen katsomaan, kuinka idea toimii käytännössä.

Lisätietoja ja ohjeet osallistumiseen löytyvät OnePlusin foorumilta.

Lähde: OnePlusin lehdistötiedote (sähköposti)

Mainos: Osallistu arvontaan ja voita juuri lanseerattu Honor View20 -älypuhelin! (arvo 549€)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android