OnePlusYleinen

OnePlus Nord 2 x Pac-Man Edition -erikoisversio julkaistiin – myynti alkaa huomenna 529 euron hintaan

OnePlus on tänään julkistanut uuden jo aikaisemmin vahvistetun OnePlus Nord 2 x Pac-Man Edition -erikoispuhelimen. Kyseessä on jälleen uusi brändiyhteistyön tuloksena syntynyt puhelin, joka saadaan myös Suomessa myyntiin. SuomiMobiilin pikatestin puhelimesta voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

”OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition vahvistaa OnePlussan lupausta tarjota piristäviä ja merkityksellisiä kokemuksia jatkuvasti kasvavalle yhteisöllemme”, sanoo Pete Lau, OnePlussan perustaja. ”OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition sisältää kaikki ne mahtavat Nord 2:n ominaisuudet, joita yhteisömme rakastaa, mutta nyt ne tarjotaan taitavasti räätälöidyssä paketissa, juhlistaen ikonista PAC-MAN-peliä.”

Uusi OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition -erikoisversio on pohjimmiltaan täysin sama laite kuin OnePlus Nord 2. Puhelimessa on siis 6,43 tuuman kokoinen Fluid AMOLED -näyttöpaneeli, jossa on 90 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 1200-AI -järjestelmäpiiri sekä 50 megapikselin kolmoiskamera. Puhelimessa on lisäksi 4500 milliampeeritunnin akku ja sitä voidaan ladata 65 watin tehoisella pikalatauksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt OnePlus on tehnyt erikoisversioon muutamia ulkoisia muutoksia sekä ohjelmiston optimointeja teeman ympärillä. Esimerkiksi takaosassa on Pac-Man-teemainen toteutus, sillä siinä on Pac-Man-hahmo ja pisteitä. Puhelimen takaosaan on laitettu myös pimeässä hohtava labyrintti. Rakenteessa on havaittavissa myös sininen Alert Slider -kytkin sekä OnePlus x Pac-Man -teksti kameran rinnalle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yksi tärkeä erikoisuus OnePlus Nord 2 x Pac-Man Edition -puhelimessa on myös pelillistetty ohjelmisto, jonka kerrotaan tekevän puhelimesta hauskemman. Pelillistetyllä ohjelmistolla OnePlus tarkoittaa sitä, että Pac-Man-matkustaa Nord-maailmassa ja saavuttaa erilaisia vaiheita. Lisäksi OnePlus on laittanut ohjelmistoon yllätyksiä, jotka käyttäjät saavat itse löytää käyttämällä puhelinta. Puhelimessa kerrotaan olevan monia Pac-Man-teemaisia taustakuvia ja esiasennettuna on myös Pac-Man 256 -mobiilipeli, joka sopii erinomaisesti puhelimen teemaan.

OnePlus on kertonut erikoispuhelimen tulevan myyntiin jo huomenna 16. marraskuuta. OnePlus kertoo puhelimen hinnan olevan 529 euroa, eli 30 euroa enemmän kuin OnePlus Nord 2 -perusversio. Kyseessä on 12 + 256 gigatavun muistiversio. OnePlus kertoi lisäksi puhelinta olevan saatavilla ainoastaan rajoitettu erä, ja se on saatavilla Euroopassa, Isossa-Britanniassa ja Intiassa.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus