TeliaYleinen

Telia jakaa tuhat ilmaista puhelinta lapsen ensiliittymän ostajille tästä päivästä lähtien

Kuva: Telia

Verkko-operaattori Telia on käynnistänyt tänään kampanjan, jonka tavoitteena on lasten digiturvallisuuden parantaminen. Uuden kampanjan myötä Telia jakaa tuhat puhelinta lapsen ensiliittymän ostajille.

”Olemme haastaneet Pelastakaa Lasten kanssa suomalaiset mukaan talkoisiin ehdottamaan uusia ratkaisuja ja toimenpiteitä lasten digiturvallisuuden lisäämiseksi. Saimme ympäri Suomea kasapäin oivaltavia ja lupaavia uusia ideoita, joita lähdemme tukemaan 10 000 eurolla”, kampanjasta vastaava hankepäällikkö Saija Lindberg kertoo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kampanjan keulahahmo on Marja Hintikka, jolle lasten digitaalinen turvallisuus on erityisen tärkeä asia.

”Kaikki vanhemmat huomaavat joka päivä haasteita, joihin lapset törmäävät digitalisoituvassa maailmassa. Meidän tehtävämme on yhdessä lasten kanssa löytää niihin uusia ratkaisuja”, Hintikka pohtii.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Haastattelin ideoita lähettäneitä suomalaisia ja vaikutuin siitä intohimosta ja innosta, joka puheluissa välittyi. Lähdemme nyt rakentamaan lapsille turvallisempaa digitulevaisuutta Rovaniemeltä Helsinkiin ja Vaasasta Kuopioon – mukana on niin teatteriesityksiä, digisuunnistusta kuin sometyöpajoja”, Hintikka iloitsee.

”Haluamme tukea ja rakentaa lasten sekä nuorten digitaalista turvaverkkoa, jota voimme tehdä yhdessä. Uskomme, että näillä ideoilla ja teoilla on mahdollisuus kasvaa koko Suomen kokoisiksi aloitteiksi esimerkiksi kouluissa ja urheiluseuroissa. Seuraamme aloitteiden edistymistä ’Digitaalinen vanhemmuuspakkaus’ -verkkosivullamme”, Saija Lindberg kertoo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimien jakelu ensiliittymän ostajille käynnistyy tänään kaikissa Telian liikkeissä. 119 euron arvoisia Motorola Moto E13 -puhelimia jaetaan lasten ensiliittymien ostajille niin kauan kuin niitä riittää.

Lähde: Telian tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Telia