OnePlusYleinen

OnePlus Nord 4:n identtinen kaksonen julkaistaan 21. maaliskuuta – Buds V -kuulokkeista vahvistettiin tietoja

OnePlus on jo pidemmän aikaa vihjaillut uudesta Ace 3V -puhelimesta kotimarkkinoillaan Kiinassa, ja nyt yhtiö on vihdoin vahvistanut julkaisupäivän. Puhelin esitellään 21. maaliskuuta, eli tämän viikon torstaina. Samaa puhelinta odotetaan globaaleille markkinoille myöhemmin nimellä OnePlus Nord 4.

Uutuuspuhelimesta on jaettu tarkkoja tuotekuvia, jotka vahvistavat aikaisemmin vihjaillun muotoilun. OnePlus Ace 3V on saamassa uuden ilmeen, sillä takaosassa on pitkulainen kamera-alue, jossa on kaksi kameraa sekä LED-salamavalo. Puhelimen etuosassa on tasainen näyttöpaneeli, jossa on kapeat kehykset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat vahvistavat puhelimeen olevan tulossa tuttu Alert Slider -tilakytkin. Väriversioita on nähtävästi kaksi, jotka ovat violetti sekä tummanharmaa. Odotettavasti Ace 3V:n kehys on valmistettu muovista, mutta pinnat olisivat lasia.

OnePlus Ace 3V on yksi markkinoiden ensimmäisistä puhelimista Qualcommin tulevalla Snapdragon 7+ Gen 3 -järjestelmäpiirillä, jonka rinnalla on 16 gigatavua RAM-muistia sekä 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Akku on tietojen mukaan jopa 5500 milliampeeritunnin kokoinen, jota voitaisiin ladata 100 watin langallisella pikalatauksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kaikki tarkat yksityiskohdat OnePlus Ace 3V -puhelimesta julkaistaan siis 21. maaliskuuta, joten pitkään ei tarvitse odottaa. Samaan aikaan OnePlus esittelee myös OnePlus Buds V -kuulokkeet, joiden tarkat kuvat on myös vahvistettu. Kyseessä on sama laite kuin globaalisti jo saatavilla olevat Nord Buds 2r -kuulokkeet. Väriversioita on kolme, jotka ovat musta, valkoinen ja sininen.

OnePlus Nord 4 voisi saapua Euroopan markkinoille kesällä.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus