MotorolaYleinen

Motorola vahvisti: Edge 50 Pro esitellään 3. huhtikuuta – Pantone-yhteistyö laajenee kameroihin ja näyttöön

Motorola on kertonut julkistavansa uusia tuotteita Intiassa 3. huhtikuuta, ja nyt muutamissa vuodoissa nähty Edge 50 Pro on vahvistettu olevan tilaisuuden agenda. Toistaiseksi puhelin on nähtävästi suunnattu vain Intian markkinoille, ja Motorola on myös päättänyt vahvistaa joitakin laitteen yksityiskohtia.

Uudesta Motorola Edge 50 Prosta tullaan julkaisemaan kolme väriversiota, jotka ovat musta, violetti sekä hopea. Värien kerrotaan olevan Pantonen valitsemat, joten Motorola jatkaa tuttua väriyhteistyötään. Yhteistyö laajenee nyt myös näyttöön, sillä Edge 50 Pron kerrotaan olevan maailman ensimmäinen puhelin, jossa on Pantonen sertifioima näyttö värintoiston osalta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola on vahvistanut tiettyjä yksityiskohtia myös puhelimen kameroista. Tarjolla on AI-pohjainen 50 megapikselin pro-tason kameratoteutus, joten tarjolla on nähtävästi 50 megapikselin pääkamera. Lisäksi mukana on 13 megapikselin ultralaajakulmakamera, joka kykenee myös makrokuvaamiseen. Kameroiden väritaltioinnista vastaa myös Pantone.

Aikaisempien vuotojen mukaan puhelimessa on 50 megapikselin pääkamera, jossa on f/1.4-aukolla varusteltu linssi. Tarjolla olisi myös 13 mm polttovälillä varusteltu ultralaajakulmakamera sekä 73 mm polttovälillä varusteltu telekamera 6-kertaisella zoomilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorolan kerrotaan luottavan puhelimessa 6,7 tuuman kokoiseen kaartuvaan OLED-näyttöpaneeliin, jossa on korkea 165 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on myös etukameraa varten tehty reikä. Tehoista vastaamassa olisi Qualcommin uusin Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 12 gigatavua RAM-muistia. Vuoto paljastaa puhelimeen tulevan myös 4500 milliampeeritunnin akku, joka tukee 125 watin pikalatausta sekä 50 watin langatonta latausta.

Tarkat tiedot puhelimesta vahvistuvat viimeistään 3. huhtikuuta, eli noin kahden viikon päästä.

Lähde: X, Fonearena

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola