OnePlusYleinen

OnePlus Nord 4:n identtinen kaksonen julkaistaan ensi viikolla – Tulossa myös uudet OnePlus Buds V -kuulokkeet

OnePlus on jo vahvistanut uuden Ace 3V -puhelimen julkaisun olevan lähellä, sillä eilen laitteen etuosasta jaettiin ensimmäisiä kuvia. Tänään OnePlus on kertonut hieman lisää.

Uusi OnePlus Ace 3V tullaan julkistamaan jo ensi viikolla, mutta tarkkaa päivää ei vielä kerrottu. Kyseessä on mielenkiintoinen laite sen takia, että odotettavasti Ace 3V tulee myyntiin globaalisti myöhemmin Nord 4 -mallinimellä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tulevasta puhelimesta on tänään vahvistettu järjestelmäpiiri. OnePlus Ace 3V tulee saamaan Qualcommin kehittämän Snapdragon 7+ Gen 3 -järjestelmäpiirin, joka tuo keskihintaluokkaan hyvää suorituskykyä. Qualcommin odotetaan esittelevän järjestelmäpiirin 18. maaliskuuta, eli ensi viikolla.

OnePlus on myös vahvistanut järjestelmäiirin tietoja, sillä kyseessä on 4 nanometrin prosessilla valmistettu 8-ytiminen piiri. Tehokkain olisi 2,8 GHz:n taajuudella toimiva Cortex-X4-ydin, jonka rinnalla on myös neljä 2,61 GHz:n Cortex-A720-ydintä ja neljä 1,9 GHz:n Cortex-A520-ydintä. Grafiikkaprosessorina on Adreno 732.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Ace 3V (Nord 4 ):n etupuoli.

OnePlus Ace 3V -puhelimen odotetaan tarjoavan 1,5K-tason OLED-näyttöpaneelin, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Muita avainominaisuuksia olisivat 50 megapikselin optisesti vakautettu kamera, 16 megapikselin etukamera, 5500 milliampeeritunnin akku sekä 100 watin pikalataus.

Uutuuspuhelimesta nähdään myös uusi violetti väriversio, jonka sivuprofiilista on jaettu kuva Weibo-palvelussa.

Samaan aikaan OnePlus tulee esittelemään myös toisen tuotteen, joka on OnePlus Buds V -kuulokkeet. Toistaiseksi kuulokkeista ei tiedetä mitään, ja OnePlus on jakanut vain hyvin mystisen kuvan siitä.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus