OnePlusYleinen

OnePlus-pomo vilautti etupuolta: Tältä näyttää Nord 4:n identtinen kaksonen

OnePlus Ace 3V (Nord 4 ):n etupuoli.

OnePlus on jo vahvistanut esittelevänsä Intiassa uuden Nord CE4 -puhelimen 1. huhtikuuta, mutta Kiinassa pian julkaistavaksi odotetaan OnePlus Ace 3V -puhelinta, joka nähtäneen globaalisti myynnissä Nord 4 -puhelimena. Tänään OnePlussan Kiinan pomo Li Jie on vilauttanut puhelimen etupuolta Weibo-palvelussa.

Ace 3V -puhelimessa tullaan näkemään kuvan mukaan tasainen näyttöpaneeli, joka perustunee OLED-tekniikkaan. Näytön yläreunassa on etukameraa varten tehty reikä ja OnePlus on saanut näytön kehyksistä yllättävän kapeat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvasta voidaan päätellä puhelimessa olevan muovinen kehys, mutta odotettavasti pinnat ovat edeltäjämallin tapaisesti lasia. Kuva vahvistaa laitteen tarjoilevan OnePlussalle hyvin perinteikkään Alert Slider -tilakytkimen. Rakenteellisesti puhelin voisi olla myös jollain tasolla vedenkestävä, sillä kuvassa pöydällä nähdään vettä.

Aikaisempien raporttien mukaan OnePlus Ace 3V ja Nord 4 kantaisivat koodinimeä ”Audi”, ja vuotokuvissa on nähty laitteen takaosa. Sen perusteella OnePlus tulee hyödyntämään samaa muotokieltä, joka nähdään myös Nord CE4 -puhelimessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”OnePlus Audi”

Ace 3V tulee saamaan Snapdragon 7+ Gen 3 -järjestelmäpiirin, jossa on kahdeksan ydintä. Tehokkain olisi 2,8 GHz:n taajuudella toimiva Cortex-X4-ydin, jonka rinnalla on myös neljä 2,61 GHz:n Cortex-A720-ydintä ja neljä 1,9 GHz:n Cortex-A520-ydintä. Grafiikkaprosessorina on Adreno 732.

OnePlus Nord 4- ja Ace 3V -puhelimien odotetaan tarjoavan 1,5K-tason OLED-näyttöpaneelin, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Muita avainominaisuuksia olisivat 50 megapikselin optisesti vakautettu kamera, 16 megapikselin etukamera, 5500 milliampeeritunnin akku sekä 100 watin pikalataus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkkaa julkaisupäivää OnePlus Ace 3V -puhelimelle ei Kiinassa vielä ole, mutta sitä ei tuskin tarvitse enää kauaa odottaa. OnePlus Nord 4 voitaisiin nähdä globaaleilla markkinoilla edeltäjänsä tavoin vasta kesällä.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus