OnePlusYleinen

OnePlus Nord Buds CE -kuulokkeet julkaistiin – avoin rakenne, 20 tunnin akunkesto ja hinta alle 30 euroa

OnePlus Nord Buds CE

OnePlus on tänään esitellyt valituilla markkinoilla uudet edulliset täyslangattomat nappikuulokkeet, jotka kantavat nimeä OnePlus Nord Buds CE. Kyseessä on vieläkin edullisempi versio aikaisemmin julkaistuista OnePlus Nord Buds -kuulokkeista ja uutuuskuulokkeet ovat järjestyksessään toiset Nord-malliston kuulokkeet.

Kuulokkeiden muotoilussa keskiössä on avoin rakenne, eikä tarjolla ole tulpallista rakennetta. Kuulokkeet on valmistettu pääosin kiiltävästä muovista ja tarjolla on kaksi väriversiota, jotka ovat valkoinen Moonlight White sekä harmaa Misty Grey. Kuulokkeiden painoksi on ilmoitettu 3,5 grammaa ja latauskotelon painoksi 33 grammaa. Kuulokkeet ovat myös IPX4-luokituksen mukaisesti roiskevedenkestävät.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Äänenlaatu on suurien 13,4 mm dynaamisten elementtien varassa. OnePlussan mukaan erityisesti bassontoistoon on panostettu vahvasti. OnePlus Nord Buds CE -kuulokkeissa on myös Sound Master Equalizer -toiminto, joka mahdollistaa erilaisten ääniprofiilien käyttämisen HeyMelody-sovelluksen kautta.

Puheluita varten kuulokkeisiin on saatu AI-melunvaimennus, joka estää melun kuulumisen läpi ja samalla se helpottaa puheluiden kuulemista. OnePlus ei ole kuitenkaan tuonut kuulokkeisiin oikeaa melunvaimennusta musiikkia kuunnellessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkestoksi on luvattu kuulokkeiden omilla akuilla 4,5 tuntia ja latauskotelo kasvattaa sen 20 tuntiin. Kuulokkeiden akku on kooltaan 27 milliampeerituntia ja latauskotelossa on 300 milliampeeritunnin akku. OnePlus Nord Buds CE -kuulokkeiden pitäisi saada 10 minuutin latauksella 81 minuutiksi akkua. Lataus tapahtuu USB-C-liittimen avustuksella.

Kuulokkeissa on myös napautusohjaus ulkopuolella, joka mahdollistaa kappaleiden vaihtamisen tai pysäyttämisen. OnePlus Nord Buds CE -kuulokkeet tukevat Bluetooth 5.2 -yhteyttä sekä AAC- ja SBS-ääniformaatteja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord Buds CE -kuulokkeet on nyt julkaistu vain Intian markkinoilla ja ne tulevat myyntiin 4. elokuuta. Hintaa kuulokkeilla on 2299 rupiaa, eli noin 28,41 euroa. OnePlus ei ole vielä kertonut aikeista julkaista kuulokkeita globaaleilla markkinoilla.

Lähde: OnePlus Nord Buds CE -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus