NothingYleinen

Onko Nothing kehittelemässä jo tulevaa Nothing Phone ”Lite” -älypuhelinta?

Nothing Phone (1)

Carl Pein Nothing-yritys julkaisi heinäkuussa uuden Nothing Phone (1) -älypuhelimen, joka on ollut vuoden yksi odotetuimmista julkaisuista. Nyt puolisen kuukautta myöhemmin intialainen mobiilisivusto The Mobile Indian kertoo, että Nothing saattaa olla tällä hetkellä kehittelemässä Nothing Phone (1) -älypuhelimesta edullisempaa niin sanottua ”lite” -versiota.

Eri lähteiden mukaan lite-versio voisi olla hyvin samankaltainen, kuin Nothing Phone (1) -älypuhelin. Suurimpana erona voisi The Mobile India -sivuston mukaan olla se, että lite-versiosta jätetään kokonaan pois Nothing Phone (1) -puhelimen takapuolella nähty Glyph-käyttöliittymä, joka koostuu 900 pienestä LED-valosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Glyph-käyttöliittymän lisäksi lite-versiossa ei huhujen mukaan ole langatonta latausta. Puhelimen mukana voitaisiin toimittaa 42 watin laturi, mutta lite-versio tukisi Nothing Phone (1) -puhelimen tavoin ainoastaan 33 watin lataustehoa.

Sivuston mukaan hinta asettuisi 24 999 Intian rupiaan, eli noin 300 euroon. 300 eurolla Nothing Phonen lite-versio voisi tarjota käyttäjälle 6 gigatavua RAM-muistia ja 128 gigatavua tallennustilaa. Joistakin lähteistä on tullut tietoon, että huhuttu lite-versio voisi tarjota 5000 milliampeeritunnin akun, joka on 500 milliampeerituntia suurempi, kuin Nothing Phone (1) -puhelimessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muutoin tuleva puhelin voisi tarjota hyvin samanlaisen kokoonpanon, kuin Nothing Phone (1). Lite-versio voisi saada 6.55 tuumaisen Full HD+ -näytön, joka tukee 120 hertsin virkistystaajuutta. Lähteiden mukaan näytössä käytettäisiin AMOLED-tekniikkaa.

Puhelimen sisältä voisi löytyä Nothing Phone (1) -puhelimen tavoin sama Qualcommin Snapdragon 778G+ -järjestelmäpiiri, ja täten myös Nothing Phonen lite-versio voisi saada 5G-yhteydet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Myös kamerat olisivat samat kuin Nothing Phone (1) -älypuhelimessa, eli kaksi kappaletta 50 megapikselin kameroita. Etupuolella puolestaan tulisi olemaan sama 16 megapikselin selfiekamera, joka nähtiin Nothing Phone (1) -puhelimessa. Käyttöjärjestelmäksi Nothing Phonen lite-versio saisi Android 12 -käyttöjärjestelmän sekä Nothingin oman Nothing OS -käyttöliittymän.

Nothing-yhtiö tai Carl Pei ei ole luonnollisestikaan suostunut toistaiseksi kommentoimaan huhuja millään tapaa, joten suunnitelmista ei voi olla täyttä varmuutta tässä vaiheessa.

Lähde: The Mobile Indian

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing