OnePlusYleinen

OnePlus Nord Buds -kuulokkeet tulevat myös Suomessa myyntiin 49 euron hinnalla

OnePlus Nord Buds

OnePlus on tänään kertonut tuovansa uudet OnePlus Nord Buds -kuulokkeet myyntiin myös Suomessa. Kuulokkeet julkaistiin jo aikaisemmin Intiassa, mutta myös Kiinassa nimellä OnePlus Buds N. Uutuuskuulokkeet edustavat yhtiön edullisemman hintapisteen täyslangattomia nappikuulokkeita.

Kuulokkeet tulevat Suomessa ennakkotilattavaksi tänään 19. toukokuuta ja ne saapuvat kauppoihin toukokuun lopulla. Suositushinta kuulokkeille on 49 euroa. Valittavissa on Suomessa vain musta väriversio, mutta joillekin markkinoille tuodaan myös valkoinen väriversio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuskuulokkeissa on OnePlussan aikaisemmista kuulokkeista poikkeava muotoilu, sillä nyt mukaan on saatu hieman kulmikkuutta. Kuulokkeet perustuvat tulpalliseen toteutukseen ja niissä on IP55-luokituksen mukainen roiskevedenkestävyys. OnePlus Nord Buds -kuulokkeet esiteltiin kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta ja valkoinen.

OnePlus Nord Buds -kuulokeissa äänenlaadusta vastaa kookkaat 12,4 millimetrin dynaamiset elementit ja tuettuna on Dolby Atmos -tekniikka. Yhteydestä vastaa Bluetooth 5.2 -versio ja tarjolla olisi 94 millisekunnin matalan latenssin tila.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkesto on kuulokkeissa 7 tuntia yhdellä latauksella, sillä kuulokkeissa on 41 milliampeeritunnin akut. Latauskotelon avulla akunkesto nousee 30 tuntiin ja kotelossa on 480 milliampeeritunnin akku. OnePlus Buds N -kuulokkeet tukevat pikalatausta USB-C-liittimen kautta, sillä 10 minuutin latauksella saa 5 tuntia kuunteluaikaa.

Kuulokkeet itsessään painavat 4,82 grammaa ja latauskotelon paino on 37,8 grammaa. Kuulokkeet tukevat OnePlussan laitteissa nopeaa pariliitosta. Yksi ominaisuus on myös puhelun aikainen tekoälyyn pohjautuva melunvaimennus, mutta aktiivista melunvaimennusta ei ole.

Lähde: OnePlussan materiaalit

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus