OnePlusYleinen

Kello 17.00 julkaistaan läjä OnePlus-uutuuksia! Katso uusien OnePlus Nord -laitteiden julkaisua täältä

OnePlus julkaisee uusia Nord-laitteita.

OnePlus tulee julkaisemaan tänään kello 17.00 Suomen aikaan uusia Nord-malliston laitteita, joiden on vahvistettu olevan OnePlus Nord 2T, OnePlus Nord CE 2 Lite sekä OnePlus Nord Buds. Tilaisuus lähetetään YouTuben välityksellä ja sitä voi seurata artikkelin alareunasta.

OnePlus on kertonut, että tuleva OnePlus Nord 2T on päivitetty ja paranneltu versio, jonka avainominaisuus on muun muassa sama 80W SuperVOOC -pikalatausteknologia, joka löytyy OnePlus 10 Prosta. OnePlus Nord 2T on ollut jo kattavan vuodon kohteena, joten tarkemmin puhelimen ominaisuuksiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yksi uutuuksista on OnePlus Nord CE 2 Lite, joka tarjoaa brändin mukaan muun muassa nopean latauksen ja suuren akun avulla nopean ja sulavan OnePlus-kokemuksen saataville entistä useammalle käyttäjälle. OnePlus Nord CE 2 Lite julkaistiin jo aikaisemmin Intiassa, joten siihen voi tutustua tarkemmin aikaisemmasta artikkelistamme.

Kolmas julkaistava tuote on OnePlus Nord Buds -kuulokkeet, jotka ovat niin ikään julkaistu jo aikaisemmin Intiassa. Kyseessä ovat ensimmäiset Nord-sarjan kuulokkeet. OnePlus Nord Buds -kuulokkeet tarjoavat brändin mukaan ainutlaatuisen OnePlus-äänikokemuksen edulliseen hintaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Katso uusien OnePlus Nord -laitteiden julkaisua alapuolelta kello 17.00 Suomen aikaan.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus