OnePlusSponsoroitu

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G:ssä on kaikki oleellinen – pitkä akunkesto ja sulava näyttö vain 299 eurolla

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G on uusi tulokas Suomen älypuhelinmarkkinoille ja se tarjoaa erittäin houkuttelevalla hinnalla paljon monipuolisia ominaisuuksia. Puhelimessa on kaikki oleellinen, mitä voikin puhelimelta kaivata. Kyseessä on vakuuttava seuraaja suomalaisten suosimalle OnePlus Nord N10 5G -puhelimelle.

Snapdragon 695 -järjestelmäpiirin ansiosta OnePlus Nord CE 2 Litessä on vahva suorituskyky sekä tuki 5G-yhteyksille. 5000 milliampeeritunnin akusta riittää puhtia pitkiksikin ajoiksi, jonka lisäksi tarkka 120 hertsin näyttöpaneeli takaa loistavan katselukokemuksen. OnePlus Nord CE 2 Lite 5G tarjoilee lisäksi kuulokeliittimen, muistikorttipaikan sekä taatut ohjelmistopäivitykset.

Suomessa OnePlus Nord CE 2 Lite 5G on saatavilla nyt lukuisien jälleenmyyjien kautta. Puhelin on ostattavissa kahdessa väriversiossa, jotka ovat sininen Blue Tide sekä musta Black Dusk. Puhelimen suositushinta on 299 euroa 6 + 128 gigatavun versiona. OnePlus Nord CE 2 Lite 5G -puhelimen voi hankkia alapuolella olevan linkin kautta.

Osta OnePlus Nord CE 2 Lite 5G -älypuhelin täältä.

Yksinkertaisen tyylikäs ja tehokas

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G -puhelimesta on tehty tyylikäs, sillä laitteen molemmat väriversiot erottavat ne muista. Sinisessä Blue Tide -väriversiossa sininen ja keltainen sävy kohtaavat toisensa kuin auringonlasku merellä. Mustassa Black Dusk -väriversiossa on mattapintainen viimeistely, johon sormenjäljet eivät tartu. Takapinnassa myös kunnioitetaan OnePlus Onen tuttua Sandstone -viimeistelyä.

Uutuuspuhelin on lisäksi vain 8,5 millimetriä paksu, joten se tuntuu käytössä erittäin miellyttävältä. Muotoilussa on pyritty yksinkertaisuuteen, joka tuo mukanaan joukosta erottuvaa tyylikkyyttä. Laadukkaan viimeistelyn ansiosta OnePlus Nord CE 2 Lite 5G on myös kestävä ja pitkäikäinen. Mattapintainen viimeistely kestää käyttöä ja laite on valmistettu samoilla standardeilla kuin kalliimmatkin OnePlus-puhelimet.

OnePlus on tuonut puhelimeen myös paljon tehoja, sillä OnePlus Nord CE 2 Lite 5G:n sisuksissa on Qualcommin kehittynyt Snapdragon 695 -järjestelmäpiiri. Puhelin tukee lisäksi nopeita 5G-verkkoja, joten upean suorituskyvyn rinnalla myös verkkoyhteydet toimivat salamannopeasti.

Uutuuspiiri sisältää energiatehokkaan kahdeksanytimisen arkkitehtuurin sekä akkua säästävän Adreno 619 -grafiikkaprosessorin. Puhelimen käyttäjän eri tarvitse pelätä laitteen hyytymistä kovassakaan käytössä, sillä Snapdragon 695 -järjestelmäpiirissä on kaikki oleellinen kohdallaan esimerkiksi pelaamista tai suoratoistoa ajatellen.

Tehokkaan järjestelmäpiirin kaverina OnePlus Nord CE 2 Lite 5G -puhelimessa on 6 gigatavua nopeaa LPDDR4X-RAM-muistia sekä riittoisa 128 gigatavun UFS 2.2 -standardiin perustuva tallennustila. Lisäksi käyttäjät voivat tarvittaessa asettaa puhelimeen muistikortin, sillä laite tukee muistikortteja jopa yhteen teratavuun asti.

Kehittyneet kamerat ja monipuoliset ominaisuudet

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G:n käyttäjien ei tarvitse karsia kameroista, sillä puhelimessa on monipuolinen 64 megapikselin kolmoiskamera. Kameroista otetaan kaikki hyöty irti kehittyneellä tekoälyllä ja mukaan on saatu myös 2 megapikselin syvyyskamera, jonka avulla muotokuvista saadaan realistisempia sekä yksityiskohtaisempia

Kameroilla saadaan aikaiseksi perustiloissa miellyttävän tarkkoja kuvia, mutta OnePlus on kehittänyt kameroita vielä eteenpäin hauskalla valikoimalla optimoituja valokuva- ja video-ominaisuuksia. Nämä ominaisuudet päästävät luovuuden valloilleen.

Esimerkiksi muotokuvatilassa pää- ja syvyyskameroiden avulla pystytään taltioimaan ällistyttäviä kuvia, joissa taustasumennus on erittäin tyylikäs ja itse kuvattava kohde pysyy tarkkana. Kehittyneellä yökuvaustilalla saadaan väriä yöelämään. Yökuvaustila toimii pääkameran kanssa käyttämällä erityistä tekoälyalgoritmia, jolloin pystytään tuottamaan teräviä ja värikkäitä hämäräkuvia.

Videokuvauksen osalta OnePlus Nord CE 2 Lite 5G tarjoaa käyttäjälleen uuden tavan kuvata, sillä tuettuna on laadukas 1080p:n tasoinen 120 fps -hidastuskuvaus. Sen avulla pystytään taltioimaan vallattomia kissoja tai siistejä temppuja tyylikkäällä ja yksityiskohtaisella hidastuksella. Videokuvaukseen monipuolisuutta tekee tuki kuvaukselle kahdella kameralla samanaikaisesti. OnePlus Nord CE 2 Lite 5G:llä voi kuvata kaksoisnäkymävideota, eli samaan aikaan voidaan kuvata etu- ja takakameroilla.

Monipuolisuutta OnePlus Nord CE 2 Lite 5G -puhelimeen on tuomassa OxygenOS 12.1, joka rakentuu tuoreimman Android 12 -käyttöjärjestelmän päälle. OxygenOS 12.1 tarjoaa uutuuspuhelimessa huippuluokan kokemuksen sekä monipuolisen kattauksen erilaisia ominaisuuksia, joilla käyttäjät voivat tehdä puhelimestaan omanlaisensa.

Ennen kaikkea OxygenOS 12.1 tarjoaa sulavan ja nopean puhelinkokemuksen, joka on vertaansa vailla. OnePlus Nord CE 2 Lite 5G erottuu omassa kategoriassaan lisäksi pitkällä päivityslupauksella, sillä laite tulee saamaan kaksi suurta Android-versiopäivitystä sekä kolme vuotta tietoturvapäivityksiä. Puhelimen käyttäjä voi siis olla varma, että laite kestää pitkään ja se paranee ajan myötä taattujen päivitysten ansiosta.

Ei kuitenkaan sovi unohtaa OnePlus Nord CE 2 Lite 5G:n muitakin monipuolisia ominaisuuksia. Uutuuspuhelimessa on perinteikäs 3,5 millimetrin kuulokeliitin, joten käyttäjät voivat yhdistää siihen tutut ja turvalliset langalliset kuulokkeet. OnePlus Nord CE 2 Lite 5G:ssä on myös nopea kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija sekä kaksi SIM-korttipaikkaa, jotka tehostavat puhelimen käyttöä.

Näytössä huippuluokan sulavuus ja akku kestää pitkälle

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G on varusteltuna kategoriassaan mielenkiintoisella näytöllä. Näyttö on kooltaan 6,59 tuumaa ja siinä on korkea 2412 x 1080 pikselin tarkkuus. Näyttö tarjoaa myös 20:9-kuvasuhteen, mutta siinä on samalla huippuluokan 120 hertsin virkistystaajuus. Teknisesti näyttö on siis erittäin vakuuttava ja samalla LCD-tekniikka säästää energiaa.

Näytöltä on miellyttää katsoa sarjoja, elokuvia tai ihan vain muuten vain selailla sosiaalista mediaa. Full HD+ -paneeli takaa sen, että videot ovat tarkkoja ja samalla 120 hertsin virkistystaajuus tekee kokemuksesta yhtä sulavan kuin selvästi kalliimmissa huippupuhelimissa. Näytön 120 hertsin virkistystaajuus sopii loistavasti yhteen sulavasti toimivan OxygenOS 12.1 -käyttöliittymän kanssa.

Jos vielä nämä ominaisuudet eivät vakuuttaneet OnePlus Nord CE 2 Lite 5G -puhelimessa, niin viimeistään akunkesto mullistaa kokonaisuuden. OnePlus on laittanut laitteen ohuen rakenteen sisälle suuren 5000 milliampeeritunnin akun, joka on suurempi kuin missään muussa Nord-malliston älypuhelimessa. Akusta riittää puhtia pitkäksi aikaa, eikä kesken päivän tarvitse huolehtia akun loppumisesta.

Akku loppuu kuitenkin ajan kanssa, mutta näitä tilanteita varten OnePlus Nord CE 2 Lite 5G -puhelimeen on tuotu myös erittäin nopea pikalataus. Suurta akkua voidaan ladata tehokkaalla 33 watin SuperVOOC-pikalatauksella, joka pitää huolen siitä, että virtaa puhelimeen saadaan supernopeasti. OnePlus Nord CE 2 Lite 5G pitää sisällään myös 9-anturisen lämpötilanvalvonnan, joka varmistaa, että akku pysyy turvallisena ja viileänä latauksen ajan.

Tarkemmin OnePlus Nord CE 2 Lite 5G -puhelimeen voi käydä tutustumassa OnePlussan sivuilta tämän linkin takaa.

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G:n tekniset tiedot:

 • Näyttö: 6,59 tuumaa, LCD, Full HD+ (2412 x 1080), 120 Hz
 • Järjestelmäpiiri: Qualcomm Snapdragon 695
  • RAM-muisti: 6 gigatavua (LPDDR4x)
  • Tallennustila: 128 gigatavua (UFS 2.2) + muistikorttipaikka (max. 1 Tt)
 • Kamerat: Kolmoiskamera + salama
  • Pääkamera: 64 megapikseliä (f/1.7, 1.4 um, EIS)
  • Syvyyskamera: 2 megapikseliä (f/2.4)
  • Makrokamera: 2 megapikseliä (f/2.4)
 • Etukamera: 16 megapikseliä (Sony IMX471, f/2.0, 1.0 um)
 • Akku: 5000 milliampeerituntia
  • Lataus: 33W SuperVOOC-lataus
 • Käyttöjärjestelmä: Android 12 ja OxygenOS 12.1
  • Päivityslupaus: 2 vuotta Android-versioita ja 3 vuotta tietoturvapäivityksiä
 • Mitat: 164,3 x 75,6 x 8,5 mm
 • Paino: 195 g
 • Muuta: Sormenjälkilukija kyljessä, Bluetooth 5.1, USB-C, Wi-Fi 802.11, NFC, kuulokeliitin
 • Värit: Musta (Black Dusk) ja sininen (Blue Tide)

Tutustu myös OnePlus Nord 2T -puhelimeen

OnePlus Nord 2T 5G

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G -puhelimen rinnalla OnePlus on tuonut Suomessa myyntiin uuden OnePlus Nord 2T 5G -älypuhelimen. Tässä puhelimessa on kaikki mitä puhelimelta voi toivoa. Puhelimessa on esimerkiksi 80 watin tehoinen SuperVOOC-pikalataus, 50 megapikselin huipputason Sony IMX766 -kamera, suorituskykyinen MediaTek Dimensity 1300 -järjestelmäpiiri, 90 hertsin AMOLED-näyttöpaneeli sekä selkeä 32 megapikselin selfiekamera.

Suomessa OnePlus Nord 2T 5G on saatavilla nyt lukuisien jälleenmyyjien kautta. Puhelin on ostattavissa kahdessa väriversiossa, jotka ovat vaalea Jade Fog sekä harmaa Gray Shadow. Puhelimen suositushinta on 8 + 128 gigatavun versiossa 399 euroa ja 12 + 256 gigatavun versiossa 499 euroa. OnePlus Nord 2T 5G -puhelimen voi hankkia alapuolella olevan linkin kautta.

Osta OnePlus Nord 2T 5G -älypuhelin täältä.

OnePlus Nord 2T 5G:n tekniset tiedot:

 • Näyttö: 6,43 tuumaa, AMOLED, Full HD+ (2400 x 1080), 90 Hz, HDR10+, 20:9-kuvasuhde
 • Järjestelmäpiiri: MediaTek Dimensity 1300
  • RAM-muisti: 8 tai 12 gigatavua (LPDDR4x)
  • Tallennustila: 128 tai 256 gigatavua (UFS 3.1)
 • Kamerat: Kolmoiskamera + salama
  • Pääkamera: 50 megapikseliä (Sony IMX766, f/1.8, 1.0 um, OIS)
  • Ultralaajakulmakamera: 8 megapikseliä (f/2.2, 120 astetta)
  • Mustavalkokamera: 2 megapikseliä (f/2.2)
 • Etukamera: 32 megapikseliä (Sony IMX615, f/2.4, 0.8 um)
 • Akku: 4500 milliampeerituntia
  • Lataus: 80W SuperVOOC-lataus
 • Käyttöjärjestelmä: Android 12 ja OxygenOS 12.1
  • Päivityslupaus: 2 vuotta Android-versioita ja 3 vuotta tietoturvapäivityksiä
 • Mitat: 159,1 x 73,2 x 8,2 mm
 • Paino: 190 g
 • Muuta: Sormenjälkilukija näytössä, Bluetooth 5.2, USB-C, Wi-Fi 802.11, NFC
 • Värit: Harmaa (Gray Shadow) ja vihreä (Jade Fog)
SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

  Kommentoi

  Lisää aiheesta:OnePlus