HTCYleinen

HTC lykkää uutta lippulaivapuhelintaan – julkaisu saattaa tapahtua heinä-syyskuussa

Vuonna 2018 julkaistu HTC U12+ on yhtiön tuorein lippulaivapuhelin.

HTC:n on odotettu julkaisevan tämän vuoden aikana uuden älypuhelimen, joka asettuu lippulaivapuhelimien kategoriaan. Taiwanilaiselta yritykseltä ei ole nähty huippupuhelinta sitten vuoden 2018. Julkaisua odotettiin huhtikuussa, mutta nyt yhtiön on vahvistanut aikataulun viivästyneen.

MWC-messujen aikana helmikuussa annetun lausunnon mukaan HTC:n piti julkaista pitkästä aikaa uusi lippulaivapuhelin huhtikuussa. Valitettavasti julkaisua ei nähty, jonka takia laite on selvästi viivästynyt. Asia on vahvistettu HTC:n virallisella Facebook-sivulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Facebook-sivulla HTC on vastannut yhden asiakkaan kysymykseen puhelimesta, ja todennut uuden älypuhelimen olevan tulossa. Lisäksi yhtiö on vahvistanut, että vuoden toisella neljänneksellä julkaistavaksi suunniteltu puhelin on viivästynyt maailmanlaajuisen toimitusketjun ongelmien vuoksi. Tämä käytännössä vahvisti, että odotettu puhelin on viivästynyt, eikä julkaisua kannata odottaa kovin pian.

Valitettavasti HTC ei ole maininnut, milloin julkaisu tapahtuu, mutta todennäköisesti julkaisua ei kannata odottaa vuoden toisella neljänneksellä. HTC-puhelinta voidaan odottaa aikaisintaan vuoden kolmannella neljänneksellä, eli heinä-syyskuussa. Julkaisu on kuitenkin selvästi edelleen suunnitteilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin HTC-johtaja Charles Huang kertoi, että yhtiö tulee integroimaan tiettyjä metaversen toimintoja uuteen älypuhelimeen. Ilmeisesti tavoitteena on houkutella asiakkaita, jotka haluavat käyttää puhelinta VR- ja AR-sovelluksia varten. Mitään tarkempaa tietoa puhelimen ominaisuuksista tai toiminnoista ei ole. Vasta reilu neljä vuotta sitten HTC myi suuren osan älypuhelinosaamisestaan Googlelle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi HTC-puhelin saanut sertifikaatin Alankomaissa.

Aikaisemmin tällä viikolla HTC:n tuleva puhelin paljastui ensimmäisistä sertifiointitietokannoista. Puhelimen mallikoodi on ”2QBK200”, joka on saanut sertifikaatin ainakin Japanissa ja Alankomaissa. Sertifioinneissa on maininta, että kyseessä on ”HTC Phone”, joka itsessään jo vahvistaa kyseessä olevan puhelin, eikä mikään muu tuote. Valitettavasti mitään muuta mielenkiintoista ei sertifioinneista vielä tässä vaiheessa voida tulkita.

Todennäköisesti lisätietoja on luvassa lähiviikkoina.

Lähde: Blogofmobile.com (japaniksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HTC