XiaomiYleinen

Xiaomi Pad 6 ja kolme muuta tablettia tulossa – huhun mukaan Xiaomi käyttäisi MediaTekin järjestelmäpiirejä

Xiaomi Pad 5

Xiaomi esitteli viime vuonna pitkästä aikaa uusia tabletteja, jotka olivat Xiaomi Pad 5 ja Pad 5 Pro. Euroopassa myyntiin saatiin perusversio, mutta nähtävästi uusi tabletti on jo tulossa. Tuleva tabletti on jo nyt paljastunut sertifiointitiedoista, josta kertoo muun muassa Xiaomiui.net-sivusto.

Raportin mukaan Xiaomi Pad 6 -tabletti tultaisiin julkaisemaan elokuussa ainakin Kiinan markkinoille. Toistaiseksi ei ole kuitenkaan tiedossa tarkkaa julkaisupäivää. Toisen raportin mukaan Xiaomi testaa jo myös Xiaomi Pad 6 -tablettia Euroopassa, jonka mallikoodi olisi ”22081283G”. Kyseisen raportin mukana tabletti voitaisiin julkaista Euroopassa jo heinäkuun lopulla tai elokuussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Pad 6 saanut EEC-sertifikaatin.

Tuleva tabletti on jo nyt löydetty EEC-sertifiointitietokannasta mallinumerolla ”22081283G” tai lyhyemmin koodilla ”L83”. Lisäksi raportit kertovat Xiaomilta olevan tulossa myös toinen tabletti, mutta tällä kertaa Redmi-brändin alaisuudessa. Kyseisen tabletin mallikoodiksi on kerrottu ”L81A”.

Huhujen mukaan Xiaomi tulisi julkaisemaan jopa neljä tablettia tämän vuoden aikana, jotka olivat mallikoodeiltaan L81, L81A, L82 ja L83. Yksi olisi siis Redmi-brändin laite ja loput kolme julkaistaisiin Xiaomin brändin alaisuudessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Pad 5 -tableteissa nähtiin Qualcommin kehittämät järjestelmäpiirit, mutta Xiaomi Pad 6 -sarjassa odotetaan muutoksia. Xiaomi saattaa ottaa käyttöön MediaTekin kehittämät järjestelmäpiirit, jotka ovat yleistyneet kovaa tahtia erityisesti älypuhelimissa.

Valitettavasti tällä hetkellä ei ole tarkempia tietoja tableteista, mutta niistä kuultaneen enemmän julkaisujen lähestyessä.

Lähde: Xiaomiui.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi