OnePlusYleinen

Älä osta normaalihinnalla! OnePlus Nord CE 3 Lite 5G päätyi heti merkittävään alennukseen – tilattavissa ennakkoon 249 eurolla

OnePlus esitteli tänään uuden OnePlus Nord CE 3 Lite 5G -älypuhelimen, joka on seuraaja viime vuonna Suomessa suosituksi nousseelle OnePlus Nord CE 2 Lite -puhelimelle. Kyseessä on alemman keskihintaluokan puhelin, joka tuotiin ennakkomyyntiin tekniikkaan suhteutettuna yllättävän korkealla hinnalla.

Uutuuspuhelimen ennakkomyynti alkoi Suomessa heti julkaisun jälkeen ja toimituksien on luvattu alkavan 20. huhtikuuta. Puhelimen 8 + 128 gigatavun muistiversion suositushinnaksi ilmoitettiin 329 euroa. Puhelinta ei kannata kuitenkaan ostaa normaalilla hinnalla, ja sen ovat myös jälleenmyyjät huomanneet. Muun muassa Elisa tarjoaa piilotarjouksessa laitteen huomattavasti edullisemmin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuspuhelin päätyi heti alennukseen.

Elisan piilotarjouksessa OnePlus Nord CE 3 Lite 5G:n hinta on ainoastaan 249 euroa, joka on tekniikkaan suhteutettuna paljon parempi hinta. Alennusta on tarjolla jopa 80 euron verran. Elisan tarjous on voimassa 19. huhtikuuta asti. Alennukseen pääsee tutustumaan tämän linkin takaa.

LUE MYÖS: Testissä OnePlus Nord CE 3 Lite 5G – uutta tyyliä ja tuttuja tekniikoita

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimeen on saatu aikaisempaa pirteämpi muotoilu, mutta tekninen pohja on sama edeltäjän kanssa. OnePlus Nord CE 3 Lite 5G -puhelimessa on suuri 6,72 tuuman näyttöpaneeli 120 hertsin virkistystaajuudella. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 695 -järjestelmäpiiri ja laitteessa on myös 108 megapikselin kolmoiskamera. Tekniikassa kohokohtia ovat myös 5000 milliampeeritunnin akku sekä 67 watin pikalataus. Tarkemmat tiedot löytyvät aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus