OnePlusYleinen

OnePlus Nord CE 4 Lite esitellään globaalisti 24. kesäkuuta – suomalaisten suosikkipuhelimen seuraajan tärkeimmät tiedot vahvistettiin

OnePlus on paljastanut julkistavansa uuden OnePlus Nord CE 4 Lite -älypuhelimen globaaleille markkinoille ensi viikon maanantaina, eli 24. kesäkuuta. Samalla puhelimesta on vahvistettu muutamia mielenkiintoisia yksityiskohtia sekä kuvia.

Kuvien perusteella OnePlus Nord CE 4 Lite on sama laite kuin aikaisemmin esitelty Oppo K12x -puhelin. Laitteen takaosassa on kaksi kameraa, kaksi LED-salamaa sekä yleisilme on kulmikas. Kuvissa nähdään ainoastaan sininen väriversio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen tavoitteena on tarjota OnePlussan ”ikoninen lippulaivatason nopea ja sulava” käyttökokemus edullisella hinnalla. Mukana on myös pitkä akunkesto, nopea lataus sekä hyvät kyvyt valokuvaukseen. OnePlus Nord CE 4 Lite onkin samalla suomalaisten suosiman Nord CE 3 Lite -puhelimen suora seuraaja.

“OnePlus Nord CE4 Lite on ihanteellinen puhelin, joka on valmis mullistamaan budjettiluokan älypuhelinmarkkinat,” sanoi Kinder Liu, OnePlussan presidentti ja operatiivinen johtaja. “OnePlus Nord CE4 Lite erottuu joukosta ja asettaa uuden mittapuun budjettiluokan älypuhelimille, tarjoamalla OnePlussan lippulaivatason akunkeston, latausnopeudet, näytön laadun ja valokuvauskokemuksen kaikki voittamattomaan hintaan.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on vahvistanut uutuuspuhelimen saavan muun muassa kookkaan 5110 milliampeeritunnin akun sekä 80 watin tehoisen pikalatauksen. Puhelimeen on tulossa myös AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus, 2100 nitin kirkkaus sekä tuki Aqua Touch -ominaisuudelle. OnePlus Nord CE 4 Lite tukee lisäksi 5 watin tehoista käänteistä langallista latausta.

Takaosan kameran osalta on myös vahvistettu yksityiskohtia. OnePlus Nord CE 4 Lite 5G tulee saamaan 50 megapikselin Sony LYTIA -sensorin, joka on optisesti vakautettu. Muita yksityiskohtia puhelimesta ei ole vielä vahvistettu.

Lähde: OnePlussan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Onko alert slider?

  2. Hyvältä näyttää, enään hinta ja näytön koko.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus