NothingYleinen

Nothingin uusi CMF Phone 1 julkaistaan 8. heinäkuuta yhdessä Watch Pro 2:n ja Buds Pro 2:n kanssa

Nothingin edullisiin tuotteisiin keskittynyt alabrändi CMF on vahvistanut nyt uutuustuotteidensa tarkan julkaisuajankohdan. Jo aikaisemmin on vihjailtu CMF Phone 1 -puhelimesta, mutta sen rinnalla nähdään myös kaksi muuta tuotetta.

CMF Phone 1 on ensimmäinen älypuhelin CMF by Nothingilta, ja sen julkaisu tapahtuu 8. heinäkuuta. Uuden puhelimen rinnalla esitellään myös CMF Watch Pro 2 -älykello sekä CMF Buds Pro 2 -kuulokkeet. Kaikki tuotteet tulevat tarjoamaan edullisen hinnan, mutta silti riittävän hyviä ominaisuuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothingin julkaisema vihjauskuva ei juurikaan uutuustuotteista paljasta. Nähtävästi vasemmalla kuvassa on CMF Phone 1, mutta pyöritettävän painikkeen käyttötarkoituksesta ei ole vielä tietoa. Kuvassa laite on esillä mustassa värissä ja takaosa on vegaaninahkaa. Aikaisemmin puhelimesta on jaettu vastaava kuva myös oranssissa värissä.

Kuvassa nähdään oikealla odotettavasti kuva Buds Pro 2 -kuulokkeiden latauskotelosta, jossa on myös vastaava rinkula, joka toiminee saranana. Keskellä on kolmas ”rinkula”, joka voisi viitata Watch Pro 2 -älykelloon. Kuulokkeista ja kellosta ei ole mitään tarkempia vuotoja vielä ollut.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmat vuodot ovat kertoneet CMF-puhelimen saavan Dimensity 7200 -järjestelmäpiirin, 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Lisäksi puhelimessa olisi 5000 milliampeeritunnin akku sekä 33 watin pikalataus. Puhelimessa olisi myös 6,7 tuuman 120 hertsin OLED-näyttöpaneeli sekä 50 + 50 megapikselin kamerat takana.

Lähde: Nothingin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing