OnePlusYleinen

OnePlus Nord CE 5G sai uuden OxygenOS 11.0.6.6 -päivityksen – sisältää heinäkuun tietoturvan ja parannuksia kameraan

OnePlus Nord CE 5G

OnePlus on ilmoittanut laittaneensa jakoon uuden päivityksen kesällä julkaistulle Nord CE 5G -uutuuspuhelimelleen. Kyseessä on varsin pieni päivitys, jossa OnePlus keskittyy tietoturvan parantamiseen sekä optimoi kameroita.

Päivitys on versionumeroltaan OxygenOS 11.0.6.6 ja sen mukana on Googlen heinäkuussa 2021 julkaisemat tietoturvakorjaukset sekä parannuksia järjestelmän suorituskykyyn. OnePlussan mukaan puhelimeen päivitetään myöskin Googlen kesäkuussa 2021 julkaisema versio GMS-palveluista. Myöskin kameroihin luvataan parannusta, sillä OnePlus on kertonut optimoineensa kameran efektejä parempien kuvien mahdollistamiseksi. Alapuolella on listattuna kaikki OnePlussan ilmoittamat päivityksen muutokset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivityksen muutokset

  • Järjestelmä
    • Parannettu järjestelmän suorituskykyä
    • Päivitetty Androidin tietoturvakorjaukset heinäkuulle 2021
    • Päivitetty Googlen GMS-palvelut kesäkuulle 2021
  • Kamera
    • Optimoitu kameran efektejä parempien kuvien ottamiseksi

Uutta OxygenOS 11.0.6.6 -päivitystä jaetaan OnePlus Nord CE 5G -puhelimen käyttäjille porrastetusti, sillä ensimmäiset käyttäjät tulevat saamaan sen heti ja loput hieman myöhemmin. Tuttuun tapaan muutaman päivän sisällä päivityksen jakelun pitäisi kuitenkin laajentua, kunhan päivityksen kanssa ei ole ilmennyt mitään kriittisiä ongelmia.

Lähde: OnePlus Forum

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus