OnePlusYleinen

OnePlus Nord CE4 julkaistaan 1. huhtikuuta – Kuvat ja ensimmäiset tiedot vahvistettiin

OnePlus valmistautuu julkaisemaan uuden jäsenen Nord-mallistoon, sillä nyt yhtiö on kertonut esittelevän Intiassa uuden Nord CE4 -mallin. Toistaiseksi puhelimesta on vihjailtu vain Intiassa, joten ainakaan aluksi se ei ole tulossa Eurooppaan. OnePlus on kuitenkin paljastanut puhelimesta jo nyt paljon.

Nord CE4 -puhelimessa on uusittu muotoilu, joka tullaan näkemään todennäköisesti myös tulevassa Nord 4 -puhelimessa. Takaosassa on pitkulainen pystysuuntainen kamera-alue, jossa on kaksi kameraa sekä LED-salamavalo. Yleinen muotoilu puhelimessa on kulmikas ja väriversioita on kaksi, jotka ovat harmaa ja vihertävä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvista voidaan päätellä OnePlus Nord CE4 -puhelimen saavan stereokaiuttimet, infrapunalähettimen sekä näytönalaisen sormenjälkilukijan. OnePlus on itse vahvistanut puhelimessa olevan Qualcommin kehittämä Snapdragon 7 Gen 3 -järjestelmäpiiri, joka tuo hyvää suorituskykyä keskihintaluokkaan.

Snapdragon 7 Gen 3 on valmistettu TSMC:n 4 nanometrin prosessilla ja siinä on 1 + 3 + 4 -ytimen rakenne. Tehokkain Kryo-ydin toimii 2,63 GHz:n kellotaajuudella, jonka lisäksi kolme suorituskykyistä ydintä toimivat 2,4 GHz:n kellotaajuudella. Neljä energiatehokasta ydintä toimivat 1,8 GHz:n kellotaajuudella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Qualcommin mukaan suorituskykyä on saatu 15 prosenttia lisää ja 50 prosenttia lisää grafiikkasuorituskykyä verrattuna viime vuoden Snapdragon 7 Gen 1 -järjestelmäpiiriin. Järjestelmäpiirin pitäisi olla myös 20 prosenttia energiatehokkaampi.

Toistaiseksi OnePlus Nord CE4 -puhelimen muista tiedoista ei ole vahvistusta. Odotettavasti lisätietoja kuullaan vielä ennen julkaisua.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus