HintavinkkiHonorYleinen

Hintavinkki: Honor Magic6 Prosta saa heti 100 euroa pois, kaupanpäällisiä tarjolla 338 euron edestä

Honor Magic6 Pro

Honor toi tänään Suomessa myyntiin uuden Magic6 Pro -puhelimen, joka tarjoaa huipputason tekniikoita haastaen Samsung ja Apple lippulaivapuhelimet. Honor tarjoaa puhelimen ostajille kaupan päälle tuotteita useiden satojen eurojen edestä, mutta jälleenmyyjät tarjoavat myös omia alennuksia.

Muun muassa Elisa on laittanut uuden Magic6 Pro -puhelimen tuttuun piilotarjoukseen asiakkailleen. Honorin virallinen suositushinta uutuudelle on 1299 euroa, mutta Elisan asiakkaille tarjotaan 100 euron alennusta hinnan tippuessa 1199 euroon. Tästä huolimatta asiakkaat saavat kaupan päälle tuotteita 338 euron edestä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

100 euron alennus Elisan verkkokaupassa.

  1. huhtikuuta mennessä ostettaessa Honor tarjoaa kaupan päälle Honor Pad X9 LTE -tabletin sekä 100 watin tehoisen SuperCharge-pikalaturin. Magic6 Pron osto on rekisteröitävä Honorhetki.fi-sivustolla, jonka jälkeen kaupanpäälliset toimitetaan puhelimen omistajille.

Vastaavia 100 euron alennuksia Magic6 Prosta löytyy myös muilta jälleenmyyjiltä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Magic6 Prossa ei ole säästelty tekniikassa, sillä Honor on varustellut sen erittäin vakuuttavasti. Puhelimessa on 6,8 tuuman LTPO OLED -näyttöpaneeli, uusin Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiri, 5600 milliampeeritunnin pii-hiili-akku, 80 watin langallinen lataus sekä 66 watin langaton lataus. Käyttöjärjestelmänä on tuorein Android 14, jolle luvataan huippupuhelimen ansaitsema 4 + 5 vuoden päivitystuki.

Kamerat ovat Magic6 Pron keskiössä, sillä käytössä on nyt 50 megapikselin muuntuvalla aukolla varusteltu pääkamera, 50 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä huima 180 megapikselin periskooppikamera 2,5-kertaisella optisella zoomilla. Magic6 Pron etuosaan on saatu 50 megapikselin selfiekamera, jonka kaverina on erillinen 3D-syvyyskamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisätietoja puhelimesta voi lukea SuomiMobiilin kattavasta arvostelusta alapuolella olevan linkin takaa.

LUE MYÖS: Arvostelussa Honor Magic6 Pro – Taianomaisen hyvä

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Hintavinkki