OnePlusYleinen

OnePlus Nord CE4 julkaistaan maanantaina – Tämä kaikki siitä tiedetään jo nyt

OnePlus Nord CE4

OnePlus julkistaa ensi viikon maanantaina, 1. huhtikuuta uuden Nord CE4 -älypuhelimen ainakin Intian markkinoille. Kyseessä on paljastettujen tietojen perusteella mielenkiintoinen uutuuspuhelin, mutta nähtävästi Euroopassa sitä ei kannata odottaa myyntiin

Nord CE4 esittelee uudenlaisen muotoilun, jonka keskiössä on pitkulainen kamera-alue. Puhelimesta tulee kaksi väriversiota, jotka ovat Celadon Marble sekä Dark Chrome.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näyttö on kooltaan 6,7 tuumaa ja se perustuu LTPS AMOLED -tekniikkaa. Näytössä on myös korkea 120 hertsin virkistystaajuus sekä Full HD+ -tarkkuus.

Tehoista vastaa Qualcommin kehittämä Snapdragon 7 Gen 3 -järjestelmäpiiri, joka tuo hyvää suorituskykyä keskihintaluokkaan. OnePlus on varustellut Nord CE4:n 8 gigatavua LPDDR4X-RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavulla sisäistä UFS 3.1 -tallennustilaa. Tuettuna on myös muistikorttipaikka aina yhteen teratavuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita on takaosassa kaksi kappaletta, joista tärkein on 50 megapikselin optisesti vakautettu Sony LYT-600 -sensori. Lisäksi mukana on 8 megapikselin tasoinen ultralaajakulmakamera, joka perustuu Sony IMX355 -sensoriin. Etuosassa on 16 megapikselin selfiekamera.

Akku on kooltaan 5500 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata jopa 100 watin teholla USB-C-liittimen kautta. OnePlus on luvannut puhelimen latautuvan tyhjästä täyteen vain 30 minuutissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöjärjestelmäksi mainitaan uusin Android 14, jonka rinnalla on OxygenOS 14 -käyttöliittymä.

Intiassa OnePlus Nord CE4 -puhelimen hinnaksi odotetaan 8 + 128 gigatavun versiossa 24 999 rupiaa ja 8 + 256 gigatavun versiossa 26 999 rupiaa. Suoraan muunnettuna hinnat olisivat 277 euroa sekä 299 euroa. Virallinen julkistus on 1. huhtikuuta.

Lähde: OnePlus, X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus