OnePlusYleinen

OnePlus Nord N20 SE paljastui – Nord-mallisto laajentumassa edullisella 4G-puhelimella

Oppo A57 4G on sama laite kuin OnePlus Nord N20 SE.

OnePlus on kovaa tahtia laajentamassa edullista Nord-mallistoa uusilla malleilla, sillä tänä vuonna on nähty jo kourallinen erilaisia laitteita. Lisäksi aikaisemmin FCC-sertifiointitietokannasta paljastui tietoja jälleen uudesta OnePlus-puhelimesta, jossa yhteydet rajoittuvat 4G-tukeen. Nyt samaisesta laitteesta on paljastunut jälleen uutta ja seuraava sertifiointi on paljastanut mallinimen.

TDRA-sertifiointisivusto on paljastanut puhelimen markkinointinimen olevan OnePlus Nord N20 SE. Sertifiointi paljastaa puhelimen mallikoodiksi CPH2469, joka on täysin sama kuin aikaisemmin FCC:n tietokannassa paljastunut laite. Valitettavasti TDRA-tietokanta ei paljasta puhelimesta mitään muuta, mutta aikaisemmin FCC:n paljastamien tietojen mukaan kyseessä oli vain uudelleen brändätty versio hiljattain julkaistusta Oppo A57 4G -puhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

FCC:n tiedoissa OnePlus Nord N20 SE -puhelimen mitoiksi on kerrottu 163,74 x 75,03 x 7,99 millimetriä. Tiedostot vahvistavat puhelimessa olevan myös Bluetooth, Wi-Fi sekä kaksi SIM-korttipaikkaa. FCC vahvistaa myös 5000 milliampeeritunnin akun, jonka mallinumero on BLP923.

Tiedostot vahvistavat myös, että kyseessä on Oppon puhelin, jonka OnePlus tulee uudelleen brändäämään. Oppon FCC:n kirjeiden perusteella OnePlus Nord N20 SE -puhelimessa tullaan näkemään OnePlus-logo takaosassa, punainen USB-kaapeli, OxygenOS 12.1 -käyttöliittymä sekä takaosassa olisi 50 megapikselin + 2 megapikselin kamerakokonaisuus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jo aikaisemmin julkaistussa Oppo A57 4G -puhelimessa on 6,56 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli HD+ -tarkkuudella. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio G35 -järjestelmäpiiri. Oppon versiossa on 13 + 2 megapikselin takakamera, mutta OnePlussan versiossa nähdään 50 megapikselin pääkamera. Lisäksi puhelimessa on 5000 milliampeeritunnin akku, 33 watin pikalataus, 8 megapikselin etukamera, 3 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

OnePlus ei ole vielä itse millään tavalla vahvistanut OnePlus Nord N20 SE -puhelimen julkaisua, mutta se on selvästi tapahtumassa lähiviikkojen aikana.

Lähde: Gizmochina.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus