OnePlusYleinen

OnePlussalta tulossa uusi 4G-puhelin – todennäköisesti entuudestaan tuttu Oppo-puhelin

Oppo A57 4G

OnePlus valmistelee uuden älypuhelimen julkaisua, josta on saatu vahvistus Yhdysvaltojen televiranomaisen FCC:n toimesta. OnePlus on julkistanut tänä vuonna jo useita älypuhelimia, mutta kaikki ovat olleet 5G-laitteita. Nyt tiedot viittaavat siihen, että OnePlus on tuomassa markkinoille pitkästä aikaa uuden 4G-puhelimen.

FCC:n tiedot viittaavat tulossa olevan uusi edullisemman hintapisteen 4G-puhelin, joka on todennäköisesti vain uudelleen brändätty versio tutusta Oppon puhelimesta. Puhelimen mallikoodiksi on ilmoitettu CPH2469 ja mitoiksi on kerrottu 163,74 x 75,03 x 7,99 millimetriä. Tiedostot vahvistavat puhelimessa olevan myös Bluetooth, Wi-Fi sekä kaksi SIM-korttipaikkaa. FCC vahvistaa myös 5000 milliampeeritunnin akun, jonka mallinumero on BLP923.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tiedostot vahvistavat myös, että kyseessä on Oppon puhelin, jonka OnePlus tulee uudelleen brändäämään. Oppon FCC:n kirjeiden perusteella OnePlussan versiossa tullaan näkemään OnePlus-logo takaosassa, punainen USB-kaapeli, OxygenOS 12.1 -käyttöliittymä sekä takaosassa olisi 50 megapikselin + 2 megapikselin kamerakokonaisuus.

OnePlus-puhelimen pitäisi olla sama laite kuin jo julkaistu Oppo A57 4G -puhelin. FCC:n tiedot kertovat selvästi, millaisia muutoksia OnePlussan ja Oppon puhelimien välillä on.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jo aikaisemmin julkaistussa Oppo A57 4G -puhelimessa on 6,56 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli HD+ -tarkkuudella. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio G35 -järjestelmäpiiri. Oppon versiossa on 13 + 2 megapikselin takakamera, mutta OnePlussan versiossa nähdään 50 megapikselin pääkamera. Lisäksi puhelimessa on 5000 milliampeeritunnin akku, 33 watin pikalataus, 8 megapikselin etukamera, 3 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, milloin OnePlus tulee 4G-puhelimensa julkaisemaan. Todennäköisesti se nähdään valituilla markkinoilla lähiviikkojen aikana.

Oppo A57 4G

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus