OnePlusYleinen

OnePlus Nord N300 5G julkaistiin – Dimensity 810 -järjestelmäpiiri, 33 watin lataus sekä 90 hertsin näyttö

OnePlus Nord N300 5G

OnePlus on tänään julkistanut uuden älypuhelimen, joka kantaa nimeä OnePlus Nord N300 5G. Kyseessä on erityisesti Pohjois-Amerikan markkinoille suunnattu älypuhelin. Kyseessä on käytännössä uudelleen brändätty versio Oppo K10 5G- ja Oppo A57 5G -puhelimista.

Puhelimeen on saatu 6,56 tuuman kokoinen IPS LCD -näyttöpaneeli, jossa on HD+ -tarkkuus sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on pisaramainen lovitoteutus, jossa on 8 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 810 -järjestelmäpiiri, joka takaa hyvää suorituskykyä sekä 5G-yhteydet. Kyseessä on OnePlussan ensimmäinen puhelin MediaTekin järjestelmäpiirillä Pohjois-Amerikassa. Puhelimessa on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua tallennustilaa. Myös muistikorttipaikka löytyy.

Kameroita on takaosassa kaksi kappaletta, jotka ovat 48 megapikselin pääkamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. OnePlus kertonut akunkestosta vastaavan 5000 milliampeeritunnin akun, jota voidaan ladata jopa 33 watin pikalatauksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöjärjestelmänä toimii Android 12, jonka päällä hyrrää OxygenOS 12 -käyttöliittymä. Puhelimessa ei ole siis uusinta Android 13 -versiota. OnePlus Nord N300 5G tarjoaa myös kylkeen sijoitetun sormenjälkilukijan.

Yhdysvalloissa OnePlus Nord N300 5G -puhelimen hinnaksi on kerrottu 228 dollaria. Se tulee myyntiin T-Mobilen ja Metron valikoimiin 3. marraskuuta. Puhelinta ei tuskin nähdä myynnissä Euroopassa.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus