HonorYleinen

Honor julkistanee taittuvanäyttöisen Magic V2 -älypuhelimen Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirillä – tulossa saataville myös Eurooppaan

Huaweista omaksi yhtiökseen irtaantunut Honor suunnittelee julkistavansa taittuvanäyttöisen älypuhelimen vuoden 2023 alkupuoliskolla. Honor kertoi itse suunnitelmistaan jo syyskuussa ja kertoi tuolloin, että puhelin tulisi saataville maailmanlaajuisesti. Yhtiön ensimmäinen taittuvanäyttöinen Honor Magic V -puhelin tuli saataville ainoastaan Kiinassa.

Syyskuussa Honor kertoi, että yhtiö tulee julkaisemaan alkuvuodesta 2023 kaksi lippulaivapuhelinta, joista toinen on perinteinen älypuhelin ja toinen on taittuvanäyttöinen älypuhelin. Saksalaisen WinFuture-sivuston mukaan taittuvanäyttöinen Honor saanee sisäänsä Qualcommin Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirin, jonka Qualcomm on julkaisemassa vajaan kuukauden kuluttua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Perinteisestä lippulaivasta puhuttaessa voisi olla mahdollista, että Honor Magic 4 Pro on saamassa seuraajan. Todennäköisesti puhelin olisi nimeltään Honor Magic 5 Pro, kun taittuvanäyttöinen puhelin voisi olla nimeltään Honor Magic V2. Koska ensimmäistä taittuvanäyttöistä Magic V -puhelinta ei julkaistu maailmanlaajuisesti, voidaan tuleva Magic V2 nähdä Kiinan ulkopuolella eri nimellä. Varmuutta nimestä ei kuitenkaan tässä kohtaa ole.

Honor Magic 4 Pro

Sekä Honor Magic 5 Pro että Honor Magic V2 tullaan julkaisemaan hyvin suurella todennäköisyydellä ensin Kiinan markkinoille ennen maailmanlaajuista julkaisua. Euroopassa molemmat puhelimet tulevat saataville Android-käyttöjärjestelmällä, jossa on normaaliin tapaan Googlen palvelut.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirin ympärille Honor on rakentamassa täysiverisiä lippulaivapuhelimia, joissa nähdään huippusuorituskyvyn lisäksi myös muita lippulaivaluokan ominaisuuksia. Toistaiseksi tulevista puhelimista Honor ei ole itse kertonut mitään konkreettista, eikä mitään tarkkoja tietoja ole toistaiseksi vuotanut.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor