OnePlusYleinen

OnePlus Nord -puhelimen Android 11 -päivityksen jakelu keskeytettiin havaittujen bugien takia

OnePlus on ilmoittanut keskeyttäneensä suositun OnePlus Nord -puhelimen Android 11 -päivityksen jakelun. OnePlus laittoi päivityksen jakoon maaliskuun alussa globaalisti ja nyt havaittujen virheiden takia Android 11:n jakelu on päätettyä keskeyttää. OnePlus on ilmoittanut asiasta virallisen foorumin kautta sekä jakanut asiasta lausunnon sosiaalisen median kanavissaan.

Päivityksen jakelun keskeyttämisen syyksi on kerrottu havaitut ongelmat, joita yritetään juuri nyt paikallistaa ja korjata. OnePlus on kertonut julkaisevansa mahdollisimman pian lähitulevaisuudessa korjatun päivityksen. Lisäksi käyttäjät, jotka ovat jo asentaneet Nord-puhelimelleen tuoreimman päivityksen tulevat saamaan korjauspäivityksen normaalisti OTA:na.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkkaa aikataulua Android 11 -päivityksen jakelun jatkamiselle OnePlus ei vielä ole osannut sanoa. OnePlus tulee kuitenkin tiedottamaan päivityksen saatavuudesta tarkemmin kun bugit on korjattu. OnePlus Nordin Android 11 -päivityksen sisältöön voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: OnePlus Forum

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus