OPPOYleinen

Oppo esitteli mielenkiintoiset Find X3 Neo- ja Find X3 Lite -puhelimet

Oppo Find X3 Neo

Oppo esitteli tänään uuden Find X3 Pro -huippupuhelimen, mutta mallisto on laajentunut samalla myös uusilla edullisemmilla Find X3 Neo- ja Find X3 Lite -älypuhelimilla. Puhelimet ovat teknisesti varsin erilaiset, mutta silti mielenkiintoisa. Suomessa kumpaakaan uutuuspuhelimista ei odoteta myyntiin.

Uusi Oppo Find X3 Neo on viime vuoden huippupuhelimien ominaisuuksilla varusteltu puhelin. Laitteessa on kaartuva 6,5 tuuman Full HD+ -tasoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 90 hertsin virkistystaajuus. Näyttö tukee HDR10-toistoa ja näytössä on 32 megapikselin etukameraa varten tehty reikä. Find X3 Neossa on Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 12 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Oppo Find X3 Neon takaosassa on neloiskamera, joka koostuu 50 megapikselin Sonyn IMX766-sensoriin perustuvasta pääkamerasta, 16 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 13 megapikselin telekamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta. Oppo on laittanut puhelimeen 4500 milliampeeritunnin akun sekä 65 watin pikalatauksen. Käyttöjärjestelmänä toimii tuorein Android 11, jonka päällä hyrrää ColorOS 11.1 -käyttöliittymä.

Find X3 Neo on tulossa myyntiin valituilla markkinoilla 14. huhtikuuta noin 815 euron hintaan. Saatavilla on kaksi väriversiota, jotka ovat musta Starlight Black sekä hopea Galastic Silver.

Oppo Find X3 Lite

Toinen uutuuspuhelimista on Oppo Find X3 Lite, joka tarjoaa 6,4 tuuman Full HD+ -tasoisen näyttöpaneelin 90 hertsin virkistystaajuudella. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 765G -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Find X3 Lite tarjoaa myös neloiskameran, joka koostuu 64 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 2 megapikselin makrokamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Oppo on laittanut puhelimeen kookkaan 4300 milliampeeritunnin akun, jota ladataan jopa 65 watin pikalatauksella. Oppo on säästänyt puhelimessa myös 3,5 millimetrin kuulokeliittimen.

Oppo Find X3 Lite on tulossa saatavilla kolmessa väriversiossa, jotka ovat Galactic Silver, Starry Black ja Astral Blue. Oppo on ilmoittanut laitteen hinnaksi noin 465 euroa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO