OnePlusYleinen

OnePlus Nord sai uuden OxygenOS 11.1.4.4 -päivityksen – vähentää virrankulutusta ja parantaa tietoturvaa

OnePlus Nord

OnePlus on laittanut jakoon uuden OxygenOS-päivityksen myös viime vuoden Nord-puhelimelle, josta on ilmoitettu OnePlussan virallisella foorumilla. Päivitys tarjoaa muun muassa Googlen tuoreimpia tietoturvakorjauksia sekä muutamia parannuksia akkuun ja tunnettuihin ongelmiin.

Euroopassa uutuuspäivitys on versionumeroltaan OxygenOS 11.1.4.4.AC01BA ja sen mukana toimitetaan Googlen kesäkuussa 2021 julkaisemat tietoturvakorjaukset. OnePlus on kertonut päivityksen parantavan akun käyttöikää sekä pienentävän virrankulutusta tietyissä tilanteissa. OnePlus Nord -puhelimen ilmoituksien viivästymisongelma on myös korjattu ja myöskin päivitys korjaa ylikuumenemisongelman tietyissä tilanteissa. OnePlussan julkaisemat päivityksen muutokset ovat nähtävillä alapuolella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivityksen muutokset

 • Järjestelmä
  • Pidennetty akun käyttöikä
  • Pienempi virrankulutus tietyissä tilanteissa
  • Korjattu viivästyneiden ilmoitusten ongelma
  • Korjattu ylikuumenemisongelma tietyissä tilanteissa
  • Päivitetty Android-tietoturvakorjaukset kesäkuulle 2021

Uutta OxygenOS 11.1.4.4 -päivitystä jaetaan OnePlus Nord -puhelimen käyttäjille porrastetusti, sillä ensimmäiset käyttäjät tulevat saamaan sen heti ja loput hieman myöhemmin. Tuttuun tapaan muutaman päivän sisällä päivityksen jakelun pitäisi kuitenkin laajentua, kunhan päivityksen kanssa ei ole ilmennyt mitään kriittisiä ongelmia.

Lähde: OnePlus Forum

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

 1. Jes. Heti päivityksen jälkeen puhelimen akku kuluu normaalia nopeammin eikä laturissa lataa ollenkaan. 12 tunnin aikana sain ladattua 8%:sta 12 prosenttiin.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus