HuaweiYleinen

Huawei julkaisi FreeBuds 4i -kuulokkeista uuden mattapintaisen Silver Frost -väriversion

Edessä FreeBuds 4i -kuulokkeet uudessa Silver Frost -väriversiossa.

Huawei on julkaissut keväällä Suomessakin myyntiin tulleista FreeBuds 4i -kuulokkeista uuden väriversion, joka tarjoaa mattapintaisen viimeistelyn. FreeBuds 4i -kuulokkeet julkaistiin virallisesti maaliskuussa globaalisti, ja tarjolle niistä tuli vain kolme väriversiosta, jotka olivat musta, valkoinen ja punainen.

Uusi väriversio kantaa nimeä Silver Frost ja kyseessä oin hopeinen väri, joka on viimeistelty mattapintaiseksi. Huawei on viimeistellyt muut FreeBuds 4i -kuulokkeiden väriversiot kiiltäväpintaisiksi. Itse kuulokkeet ja latauskotelo ovat hopeassa väriversiossa mattapintaiset, joka takaa paremman tuntuman, eikä kuulokkeiden pitäisi olla liian liukkaat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawein mukaan uusi Silver Frost -väriversio on saatavilla valikoiduilla markkinoilla pian. Toistaiseksi saatavuutta Suomessa tai Euroopassa ei ole vahvistettu. Muut FreeBuds 4i -kuulokkeiden väriversiot ovat olleet Suomessa myynnissä 99 euron hintaa, joten myös Silver Frost varmasti noudattaa samaa hinnoittelua. SuomiMobiilissa Huawei FreeBuds 4i -kuulokkeet on testattu jo aikaisemmin, ja kattavan arvostelun niitä voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

FreeBuds 4i -kuulokkeet jatkavat muotoilultaan tuttua Huawein linjaa, vaikka toki muutamia muutoksia on erityisesti latauskoteloon tullut. Huawein mukaan kuulokkeet ovat 3D-ergonimisesti muotoillut ja ne ovat kevyet. FreeBuds 4i -kuulokkeissa on tulpallinen rakenne, joten silikonitulpat pitävät kuulokkeet korvissa. Kuulokkeet on julkaistu kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, valkoinen ja punainen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeiden yksi ominaisuuksista on aktiivinen taustamelun vaimennus, joka poistaa ympäristön äänet. Ominaisuus on toteutettuna kuulokkeiden kaksoismikrofonilla, jonka avulla kuulokkeet pystyvät myös vähentämään tuulen tuottamaa melua ja korostamaan ihmisen ääntä tekoälyn avustuksella.

FreeBuds 4i -kuulokkeet tarjoavat puhtaan äänenlaadun, sillä niissä on 10 mm dynaaminen elementti. Akunkestoksi Huawei on luvannut uusille FreeBuds 4i -kuulokkeille 10 tuntia yhtäjaksoisesti, joka on toteutettuna kuulokkeiden omilla 55 milliampeeritunnin akuilla. Latauskotelossa on vielä oma 215 milliampeeritunnin akku, joka lataa kuulokkeet pari kertaa täyteen. FreeBuds 4i -kuulokkeet tukevat latausta USB-C-liittimen kautta.

Kuulokkeiden kaikki väriversiot.

Lähde: Huawei FreeBuds 4i -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei