XiaomiYleinen

Vuoto paljastaa uusia tietoja Xiaomi Mi CC11 -puhelimista – periskooppikamera tulossa keskihintaluokkaan

Xiaomi Mi Note 10 (Mi CC9 Pro)

Xiaomi on tuoreimpien tietojen valossa uusimassa pian Mi CC -mallistoaan kotimarkkinoillaan Kiinassa. Aikaisemmin mallisto on tunnettu mielenkiintoisista Mi CC9 -puhelimista, jotka tulivat globaalisti myyntiin Mi Note 10 -puhelimina. Nyt Kiinasta kantautuvat huhut kertovat yksityiskohtia Mi CC11- ja Mi CC11 Pro -älypuhelimista.

Tietojen mukaan Xiaomi Mi CC11 tulisi saamaan tehonsa Snapdragon 778G- tai Snapdragon 780G -järjestelmäpiiristä, kun taasen Xiaomi Mi CC11 Prossa käytettäisiin tehokkaampaa Snapdragon 870 -järjestelmäpiiriä. Molemmat olisivat tietojen perusteella 5G-yhteydellä varusteltuja älypuhelimia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroiden osalta Mi CC11 -puhelimen on odotettu saavan 64 megapikselin pääkameran sekä optiseen zoomaukseen kykenevän periskooppikameran. Puhelimeen odotetaan 3-4 takaosan kamerasensoria, mutta tarkempaa tietoa niistä ei ole. Xiaomi Mi CC11 Pron kerrotaan tarjoavan suuren 1/1.3” kamerasensorin, jonka rinnalla on myös periskooppikamera 5x optista zoomausta varten.

Muita tiedettyjä ominaisuuksia erityisesti Mi CC11 -perusmallissa on 90 hertsin näyttöpaneeli, joka perustunee todennäköisesti AMOLED-tekniikkaan. Valitettavasti kuvia tai tarkempia tietoja Mi CC11 -sarjan puhelimista ei ole vuotanut.

Xiaomi ei ole vielä itse vahvistanut julkaisevansa uusia Mi CC -malliston älypuhelimia, joten tiedot kannattaa ottaa vielä pienellä varauksella vastaan. Huhujen mukaan julkaisua odotetaan kuitenkin vuoden kolmannen neljänneksen, eli heinä-syyskuun aikana.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi