HuaweiYleinen

Tällainenkin puhelin Huaweilta olisi voinut tulla – Kiinassa julkaistiin uusi U-Magic Enjoy 30e

Huawei on myynyt kehitteillä olleita suunnitelmia puhelimista useille yrityksille Kiinassa, joita ovat muun muassa Honor ja China Telecom. Jo aikaisemmin markkinoilla on nähty uudet U-MAGIC– ja NZone-brändit, joiden puhelimet ovat todellisuudessa Huawein kehittämiä. Tällä kertaa China Telecom on julkaissut jälleen uuden U-MAGIC-puhelimen, joka kantaa nimeä Enjoy 30e.

Uusi U-MAGIC Enjoy 30e -puhelin jatkaa brändin tuttua Enjoy-mallistoa, joka oli aikaisemmin Huawein omistama edullisien puhelimien mallisto. Uusi Enjoy 30e edustaa edullisista 5G-puhelinta, joka ei ole ominaisuuksiltaan kovinkaan erikoinen, vaan muistuttaa vahvasti Kiinassa jo julkaistua Maimang 10 SE 5G -puhelinta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuspuhelimessa on 6,517 tuuman HD+ -tasoinen näyttöpaneeli (1600 x 720), jossa on pisaralovi etukameraa varten. Tehoista on vastaamassa Qualcommin edullisin Snapdragon 480 5G -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa kahdeksan ydintä sekä viidennen sukupolven mobiiliverkkoyhteydet. U-MAGIC Enjoy 30e tarjoaa 4 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Laitteessa on kerrottu olevan 13 megapikselin pääkamera, jonka rinnalla on 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosasta löytyy 8 megapikselin kamera selfiekuvia ja videopuheluita varten. U-MAGIC Enjoy 30e pitää sisällään kookkaan 5000 milliampeeritunnin akun sekä sitä voidaan ladata 22,5 watin pikalatauksella. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 11 ja puhelimessa on Bluetooth 5.1 -yhteys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinassa puhelimesta on tarjolla kolme väriversiota, jotka ovat hopea, sininen sekä musta. Hintaa on edullisimmillaan 1599 juania, joka on noin 210 euroa.

Lähde: U-MAGIC Enjoy 30e -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei