OnePlusYleinen

OnePlus Nord Watch -älykello esiteltiin – 10 päivän akunkesto, 105 urheilutilaa ja 1,78 tuuman AMOLED-näyttö

OnePlus Nord Watch

OnePlus on esitellyt tänään uuden Nord Watch -älykellon, joka on brändin järjestyksessään toinen älykello ja ensimmäinen laatuaan Nord-mallistossa. Laite on esitelty toistaiseksi vain Intian markkinoilla, eikä OnePlus ole kertonut aikeista julkaista kelloa globaaleilla markkinoilla.

Älykellossa on 1,78 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, joka on suorakulmainen. Näytössä on 368 x 448 pikselin tarkkuus ja 60 hertsin virkistystaajuus. Kelloon ei ole saatu omaa GPS-yhteyttä, joten sijainti haetaan puhelimen avulla. Yhteys on Bluetooth 5.2 -version varassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kellossa on monia terveys- ja urheilutoimintoja. Se voi helpottaa naiskäyttäjiä seuraamaan kuukautiskiertoa ja mukana on sykkeen mittaus, verenhappipitoisuuden seuranta sekä unen seuranta. OnePlus Nord Watch -älykellon luvataan tukevan 105 erilaista urheiluharjoitusta.

Akku on kooltaan 230 milliampeerituntia ja sen luvataan kestävän jopa kuukauden verran alhaisen virrankulutuksen tilassa. Aktiivisessa käytössä akku kestää noin 10 päivää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nord Watch on IP68-luokituksen mukaisesti pölyn- ja vedenkestävä. Kellon runko on sinkkiseosta ja muovia, mutta ranneke on valmistettu silikonista. Painoa laitteella on 52,4 grammaa rannekkeen kanssa. OnePlus esitteli kellon kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta Midnight Black sekä sininen Deep Blue.

Kello yhdistetään uuteen N Health -sovellukseen, josta pystyy seuraamaan laitteen keräämiä tietoja. OnePlus Nord Watch -kellon luvataan tukevan kaikkia laitteita, joissa on Android 6.0 tai iOS 11 tai näitä uudempi käyttöjärjestelmä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord Watch on saatavilla Intiassa heti. Hintaa kellolla on 6999 rupiaa, joka vastaa 87,5 euroa. Aluksi tarjolla on musta väriversio ja myöhemmin valikoima laajenee sinisellä värillä.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus