SamsungYleinen

Vuoto: Samsung Galaxy A54 saa pääkameraansa edeltäjäänsä vähemmän megapikseleitä

Samsung Galaxy A53 5G

Samsung valmistelee uuden Galaxy A54 -älypuhelimen julkaisua, joka on seuraaja tänä vuonna julkaistulle Galaxy A53 -mallille. Puhelinta odotetaan julkaistavaksi vasta ensi vuonna, mutta nyt Galaxylub.nl-sivusto on saanut käsiinsä ensimmäisiä yksityiskohtia odotetusta hittipuhelimesta.

Erityisesti kameroita Samsung tulee uudistamaan ensi vuonna, sillä korealaisjätti tulee vähentämään pääkameran megapikselimäärää. Vuodon mukaan Samsung luopuu edeltäjistä tutusta 64 megapikselin kamerasensorista, sillä tilalle on odotettavissa 50 megapikselin tasoinen sensori.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkat tiedot pääkameran sensorista puuttuvat vielä. Joissakin huhuissa on puhuttu, että Galaxy A54 voisi saada saman kamerasensorin, mikä nähtiin Galaxy S22 -puhelimissa tänä vuonna. GalaxyClub.nl ei kuitenkaan usko tähän tietoon, sillä Samsungin ei olisi järkevää käyttää huippuluokan kameraa keskihintaluokassa.

Muut tiedot Galaxy A54 -puhelimesta ovat edelleen hämärän peitossa, sillä laitetta odotetaan julkaistavaksi vasta keväällä 2023. Loogisesti puhelimessa olisi Android 13 -käyttöjärjestelmä sekä Samsungin kehittämä One UI 5.1 -käyttöliittymä. Järjestelmäpiiristä ei ole vielä tietoa, mutta Samsung on kehittämässä ainakin seuraajaa Exynos 1280 -järjestelmäpiirille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Exynos 1280 nähtiin Galaxy A53 -puhelimessa, joten mahdollisesti Galaxy A54 voisi saada Exynos 1380 -järjestelmäpiirin. Tarkemmat tiedot huhutusta puhelimesta tulevat varmasti vuotamaan vielä ennen julkaisua. Tulevina kuukausina olemme siis paljon viisaampia siitä, mitä Samsung on suunnittelemassa Galaxy A54 -puhelimen kanssa.

Lähde: Galaxyclub.nl (hollanniksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung