OnePlusYleinen

OnePlus Open myyntiin heti julkaisun jälkeen kaikille avoimessa lanseeraustapahtumassa Helsingissä 19. lokakuuta

OnePlus kertoi järjestävänsä globaalin lanseeraustilaisuuden yhtiön ensimmäiselle taittuvanäyttöiselle puhelimelle Intian Mumbaissa. OnePlus on nyt ilmoittanut myös Suomessa järjestettävästä lanseeraustapahtumassa, jossa uutuuspuhelimen pystyy myös ostamaan.

Globaalin julkaisun kunniaksi OnePlus järjestää kaikille avoimen lanseeraustapahtuman Helsingissä yhdessä Elisan kanssa. Lanseerausta juhlitaan Lulu’s ravintolassa 19. lokakuuta kello 16.30 lähtien.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tapahtuma avataan puheella, jonka jälkeen seurataan Intiassa tapahtuvaa lanseerausta suorana. Tämän jälkeen paikallaolijat voivat jatkaa iltaa yhdessä niin musiikin, demo-alueen kuin ruuan ja juoman parissa.

Lisäksi OnePlus Open on ostettavissa tapahtumassa paikan päällä Elisalta. Tässä vaiheessa puhelimen hintaa ei ole vahvistettu, joten lisätietoja siitä kerrotaan lanseerauksen yhteydessä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Open / Kuva: Winfuture.de

OnePlus kertoo myös arpovansa tapahtumassa 1500 euron arvoisen OnePlus yllätyspalkinnon. Tämän lisäksi ensimmäiset 10 henkilöä saavat valita itselleen joko OnePlus repun tai urheilukassin, joissa on OnePlus lahjoja. OnePlus lahjoja on myös jaossa lahjakassin muodossa seuraavalle 40 henkilölle.

OnePlus on myös kertonut lisätietoja tapahtuman osalta olevan tulossa lähipäivinä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Open on yksi odotetuimmista taittuvanäyttöisistä puhelimista tällä hetkellä. OnePlus on itse luvannut kyseessä olevan ”unelmien puhelin”, jossa ei ole säästelty. Lisätietoja OnePlus Openista voi lukea aikaisemmista artikkeleistamme tämän linkin takaa.

OnePlus Open esitellään 19. lokakuuta.

Lähde: Facebook (OnePlus)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus