HonorYleinen

Honor Watch 4 Pro -älykello julki – Tarjoaa eSIM-tuen, LTPO AMOLED -näytön sekä 10 päivän akunkeston

Honor Watch 4 Pro

Honor on esitellyt Magic Vs2 -älypuhelimen rinnalla kotimarkkinoillaan Kiinassa myös uuden Watch 4 Pro -älykellon. Kyseessä on klassisempi sekä monipuolisempi versio aikaisemmin julkaistusta Honor Watch 4 -älykellosta.

Uutuuskellossa on pyöreä muotoilu ja päävärinä toimii kultainen tummanvihreällä nahkarannekkeella. Lisäksi kellosta on musta ja hopea väriversio. Mustassa on muoviranneke ja hopeassa on ruskea nahkaranneke. Kyseessä on 46 mm kokoinen kello.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näyttö on kooltaan 1,5 tuumaa ja se perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näytössä on kerrottu olevan ainoastaan 1,9 mm paksuiset kehykset. LTPO-tekniikan ansiosta kello pystyy vähentämään virkistystaajuutta esimerkiksi Always-on-display-tilassa virrankulutuksen pienentämiseksi. Älykellon ohjaus onnistuu kosketuksella, mutta myös uudella kruunupainikkeella.

Honor Watch 4 Prohon on saatu mukaan tuki eSIM-toiminnolle, joten se tukee itsenäistä toimintaa ilman puhelinta. Kelloa voi käyttää puheluiden ja viestien vastaanottamiseen sekä soittamiseen puhelimen tavoin. Kiinassa kelloon on saatu tuki myös WeChat-sovellukselle. Tuettuna on myös mobiilimaksut NFC-yhteyden ansiosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkesto on 10 päivää eSIM-tilassa ja pitkässä akunkestotilassa jopa 14 päivää. Lataus onnistuu langattomasti ja Honorin mukaan 10 minuutin pikalatauksella saadaan virtaa koko päiväksi. Rakenteellisesti Honor Watch 4 Pron kerrotaan kestävän vettä 5 ATM -luokituksen mukaisesti.

Honor kehuskelee myös kellon tarkoilla urheilu- ja terveystoiminnoilla. Honor Watch 4 Pro on saanut uudistetun kahdeksankanavaisen sykeanturin, joka lisää mitattavan tiedon tarkkuutta. Kello pystyy mittaamaan urheilusuorituksia, sykettä, käyttäjän fyysistä ikää, unta sekä montaa muuta mittaria.

Kiinassa Honor Watch 4 Pro tulee aluksi saataville. Kellon hinnaksi on kerrottu 1599 juania, joka vastaa 210 euroa.

Lähde: Honor Watch 4 Pro -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Eero
    Tuki e sim toiminnolle oli jo 3 prossa

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor