OnePlusYleinen

OnePlus vahvisti: Taittuvanäyttöinen OnePlus Open esitellään 19. lokakuuta – Luvassa ”unelmien puhelin”

OnePlus Open esitellään 19. lokakuuta.

OnePlus on tänään vahvistanut julkistavansa ensimmäisen taittuvanäyttöisen älypuhelimensa globaaleille markkinoilla ensi viikolla järjestettävässä tapahtumassa. OnePlus Open tulee näkemään päivänvalon 19. lokakuuta Mumbaissa.

OnePlus Open tulee haastamaan nykyiset markkinoilla olevat taittuvanäyttöiset puhelimet. OnePlussan mukaan ”Open” nimi viittaa taittuvan näytön lisäksi brändin avoimuuteen uusille mahdollisuuksille ja potentiaalille. ”Open for everything” eli ”Avoin kaikelle” -sloganin mukaisesti OnePlus jatkaa älypuhelinten kehittämistä avoimin mielin ja uusia mahdollisuuksia tutkien.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”OnePlus Open on unelmien puhelin, emmekä ole halunneet tehdä kompromisseja näytön, kamerateknologian tai puhelimen muotoilun suhteen ”, sanoi Kinder Liu, OnePlussan operatiivinen johtaja. ”OnePlus Openissa on meidän tunnusomainen, nopea ja sulava käyttökokemus sekä elegantti, kevyt ja ohut muotoilu, ennennäkemätön kamera, tehokas ohjelmisto ja huippulaatu. OnePlus Open määrittelee taittuvanäyttöisen älypuhelimen uudelleen tarjoamalla kaikin puolin lippulaivatason kokemuksen ja vie taittuvanäyttöiset älypuhelimet kokonaan uudelle tasolle.”

Aikaisemmin OnePlus vahvisti uutuuspuhelimesta jo muutamia yksityiskohtia. OnePlus Open tulee olemaan sama laite kuin valituilla markkinoilla julkaistava Oppo Find N3. OnePlus-käyttäjille miellyttävänä ominaisuutena OnePlus on vahvistanut puhelimen saavan Alert Slider -tilakytkimen. Ominaisuus on tullut jo aikaisemmin tutuksi OnePlussan muista puhelimista, joten se saadaan nyt myös ensimmäiseen taittuvanäyttöiseen laitteeseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sarana on yksi osa-alue, johon puhelimessa on panostettu. Sarana on kriittinen komponentti, joka ei vaikuta ainoastaan laitteen sisällä olevaan tilaan, vaan myös sen yleiseen kestävyyteen ja käyttöikään.

Taittuvanäyttöisen OnePlus-puhelimen tapauksessa on kehitetty 35 patenttia erityisesti saranaan liittyen. Huolellisen materiaalivalinnan ansiosta OnePlus on onnistunut pienentämään saranan kokoa ja painoa samalla kun sen lujuutta on vahvistettu.

OnePlus Open -puhelimesta on nähty myös vuotoja, joihin voi tutustua tämän linkin takaa.

Lähde: OnePlussan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus