OnePlusYleinen

OnePlus paljasti julkaisemattoman puhelimen designin – Tältä näyttää OnePlus 7T!

OnePlus 7T

Kiinalainen OnePlus vahvisti eilen, että yhtiö tulee esittelemään uutuuspuhelimiaan jo ensi viikolla 26. syyskuuta Intiassa sekä Pohjois-Amerikassa. 10. lokakuuta OnePlus 7T -mallisto julkaistaan virallisesti myös Euroopassa. Tänään OnePlusin toimitusjohtaja Pete Lau on julkaissut virallisella foorumilla tietoja tulevan puhelimen designista sekä paljastanut laitteen koko komeudessaan.

OnePlus kertoo panostaneen uutuuspuhelimessa vahvasti suunnitteluun, kuten aikaisempina vuosinakin. Yhtiön mukaan muotoilu ei koske vain nähtyjä asioita, vaan myös pieniä asioita, joita ei edes huomaa. Muotoilussa on kyse siitä, että kaikki on oikeassa paikassa, jolloin voidaan taata nopea, sujuva ja saumaton käyttökokemus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viime vuonna OnePlus toi markkinoille yhtiön ensimmäisen älypuhelimen, jossa oli mattapintainen lasi takaosassa. Kyseessä oli vuonna 2018 julkaistu OnePlus 6, jonka lasi oli mattapintainen Midnight Black- ja Silk White -versioissa. OnePlus on vuoden sisällä vienyt mattapintaista lasia edelleen eteenpäin muun muassa pienillä parannuksilla. OnePlusin mukaan tuleva puhelin on myös saamassa mattapintaisen viimeistelyn.

Tulevan puhelimen luonnoksia.

Pete Lau on julkaissut myös luonnoksia tulevasta puhelimesta, joissa katse kiinnittyy erityisesti pyöreään kamera-alueeseen. Laun mukaan kamera on ollut tulevan puhelimen suunnittelun keskiössä ja sen pyöreä toteutus oli luonnollinen valinta täydellisen symmetrian saavuttamiseksi.

Luonnoksien lisäksi Pete Lau julkaisi myös kaksi virallista tuotekuvaa, joissa puhelin esiintyy. Valitettavasti Lau ei vahvistanut kuvissa nähtävän puhelimen virallista mallinimeä, mutta kyseessä odotetaan olevan huhujen mukaan OnePlus 7T. Lisäksi kuvissa puhelin on esillä tyylikkäässä liukuvärjätyssä sinertävässä värissä, joka on huhujen mukaan nimeltään ”Haze Blue”.

Lähde: OnePlus Forum

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus