HuaweiYleinen

Tässä ovat kaikki Mate30- ja Mate30 Pro -puhelimien väriversiot

Kaikki tulevat Mate30- ja Mate30 Pro -puhelimien väriversiot. / Kuva: Evan Blass

Jo eilen tunnettu vuotaja Evan Blass julkaisi Twitterissä monia kuvia tulevista Mate30-malliston älypuhelimista, joita odotetaan tulevan jopa neljä kappaletta. Uudet puhelimet ovat vuotojen mukaan Mate30, Mate30 Pro, Mate30 RS ja Mate30 Lite. Nyt Blass on julkaissut uuden kuvan, jossa on esillä kaikki Mate30- ja Mate30 Pro -puhelimien väriversiot.

Uuden kuvan perusteella molemmat puhelimet tulevat tarjolle neljässä värissä, jotka ovat Space Silver, Cosmic Purple, Musta ja Emerald Green. Kuvassa Mate30 -perusversio on esillä vasemmassa reunassa ja Mate30 Pro oikeassa reunassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinasta on myös hiljattain vuotanut Mate30 Pron tärkeimpien teknisien tietojen listaus, joiden mukaan Huawei tulee panostamaan erityisesti kameraan, akunkestoon ja ohjelmistoon. Mate30 Prossa tullaan näkemään ”Leica Movie” -neloiskamera, joka koostuu 40 megapikselin movie-pääkamerasta, 40 megapikselin SuperSensing-kamerasta, 8 megapikselin telekamerasta sekä 3D syvyysterävyyskamerasta. Mate30 Pro tulee saamaan myös Kirin 990 -järjestelmäpiirin ja suuren 4500 milliampeeritunnin akun, jota voidaan ladata 40 watin langallisella pikalatauksella sekä 27 watin langattomalla latauksella. Mate30 -puhelimessa tullaan näkemään 4200 milliampeeritunnin akku.

Käyttöjärjestelmänä puhelimissa toimii Android 10, jonka päällä hyrrää Huawein oma EMUI 10 -käyttöliittymä. Mate30 Pron näyttö tulee olemaan huomattavasti kaartuva ja sen kerrotaan kaartuvan lähes 90 astetta molemmilta reunoilta.

Uudet Mate30 -malliston puhelimet julkaistaan siis torstaina 19. syyskuuta Saksassa järjestettävässä tilaisuudessa.

Lähde: Evan Blass (Twitter), HuaweiCentral.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei